Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lornadoone

Marketing

Sretna 2008., blogosfero!

Čitam malo, komentiram još manje...
Blogeri uglavnom rezimiraju 2007.
Vratila me prošla godina ručnom radu više i produktivnije nego ijedna prije.
Upisivanjem "PLETENJE" u GOOGLE zauvijek se promijenio moj dotadašnji stav prema blogovima i blogerima. Dok sam ih do tada zaobilazila (slučajno nabasavši), ne želeći postati voajerom, u trenu sam postala dio njih, dio vas!
Uz sve opće tuge, ove godine na samom kraju sam okusila i osobni gubitak.
Napustili su nas ove godine mnogi veliki, dragi, dobri i hrabri ljudi grubo nam ukazujući na prolaznost i krhkost našeg bitka. Baš sam danas s kćeri komentirala Tolkienovu rečenicu iz uvoda u njegovu neponovljivu triologiu:
"...i devet za ljude, usuda kletog što zarana mriju!"
Više je to tragično za nas koji ostajemo kusajući tugu i prazninu zbog gubitka...
Ipak se ove godine osjećam bogatije!
Od malena sklapam prijateljstva kud god da odem. Tako sam se s mora redovito vraćala s adresama novih pan-palova iz svih krajeva stare Juge, pa sve do Češke, Slovačke, Švedske... i sa Univerzijade mi je ostalo divno prijateljstvo s mačevaocem iz Kanade. Prijatelje sam oduvijek smatrala velikim bogatstvom ponosna što mogu prihvatiti njihove različitosti.
Tako su prošle godine u moj život virtualno, a zatim i fizički ušle (redom upoznavanja):
levant
jana
nymphea
elly-b
day
tedy
galli
lu
choco
nuica
ribac
fulvus
zlica
Mnoge su (na žalost) i ostale virtualne družice. Zato se nadam da će i ova godina biti bogata i uspješna!
MadDog je osoba, prijatejlj čak, koji je, ispostavilo se, bloger!

No, okrenimo se novoj godini!
Bude li sve kako treba, trebao bi se ostvariti projekt u suradnji s jednom blogericom... voljela bih da to zaista ispadne kako bismo željele. Postoji izvjesna doza straha, jer se radi o meni nečem novom. Zato je volje na preteg i novi me izazovi uvijek potiču.
U novoj si želim povišicu na svom regularnom poslu, još puno završenih radova u slobodno vrijeme, te da moja djeca što uspješnije završe školsku godinu!!! U novoj si želim uporne i vrijedne učenice kao što je Dunja koja je pred sam kraj prošle godine završila svoj prvi projekt koji je počeo kao "krpica" da bi u konačnici postao krasna torbica za mobitel s coflekom! Bravo Dunjić!

Image Hosted by ImageShack.us

Novu sam dočekala mirno, okružena najdražima i nek cijelu godinu tako ostane. Častim vas tanjurom kolača za koje recepti slijede u sljedećim postovima!

Image Hosted by ImageShack.us

Noć je bila mirna, snježna....

Image Hosted by ImageShack.us

a jutro je svanulo gotovo idilično. Snijeg je lagano padao, sunce s istoka probijalo se kroz oblake i tko naglašavalo sivilo oblaka sa sjevera!

Image Hosted by ImageShack.us

SRETNA VAM SVIMA NOVA 2008. GODINA!!!

Post je objavljen 01.01.2008. u 16:19 sati.