Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Citamo se i dogodine...

Jutros dok sam prolazila preko Times Square sitila sam kako je Chick jednom komentirala "blago ti se ti bar mozes na docek Nove Godine na TSQ".
Mos' mislit.
Evo jutros u 8 vec si stavili ogradu od 42ge do 48me ulice i od 8 do 6 avenije, mislim da na povratku sa posla necu moc' preko njega proc' do autobusa, jer ce vec sve bit zakrceno i zatvoreno.

Imala sam priliku iz prve ruke dozivit taj docek na TSQ prije ohoho godina, dok sam bila jos nadobudni turist u NYC pa sam mislila da sve moras napravit jer "ko zna kad ces opet" (eh da sam tad znala!), al' i tada sam bila par blokova daleko. I mogu vam rec da nije niti malo ugodno iskustvo. Na TSQ se mora doc vec oko 6 sati popodne, jer posli toga prilazi TSQ, u radijusu od 10 blokova se zatvaraju i nema sanse da prodes..nema ica, nema pica, ma nema mrdanje, ne znam sta se radi kad ti dode da moras na wc?
Docek Nove Godine na TSQ je zabava za one doma uz TV. Svi ostali se smrzaju i umiru od dosade..i jedino sta im ostane posli je da jednog dana mogu rec, bija/bila sam tamo, a meni to jos ni dan danas nije neka satisfakcija za ono smrzavanje.

Govoreci o satisfakciji..ova godina mi je donila tu cast da sam upoznala puno dobrih ljudi. Meni je ko pravom altruisti uvik zanimljivo upoznavat ljude, a pogotovo nase ovde. Jedino sa zaljenjem moram konstantirat da se nekako uvik potvrdi ono obrnutno proporcionalno pravilo da sta su (ne svi!!) iz vece zabiti dosli vise su fascinirani svijetlima velegrada, ili su vise gladni uspijeha pa se vole falit glupostima. A tako je puno naseg svita ovde koji radi krasne stvari, a da niko za njih ne zna niti cuje. Ja nazalost (ili na srecu!) nemam volje pisat ozbiljnije postove o ljudima za koje ne moram pomislit "sram me sta dolazimo iz iste drzave", ali eto neka i vama bude satisfakcija da ih ima, ali da su skromni.

Sta bi rekli sa ove strane: Happy and Healthy New Year! a mi se citamo i dogodine.


Post je objavljen 31.12.2007. u 17:06 sati.