Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

...logika...

Čudna je ta stvar, zvana logika. Nema šta, fakat je ono čudna.
Znate onu logičnu izjavu, "lanac je jak onoliko koliko je jak njegov najslabiji dio"? E, pa ja imadem jednu sličnu hipotezu, iliti po hrvaški, pretpostavku.
Krdo bizona se može kretati brzo onoliko koliko se brzo kreće njen najsporiji bizon, i kad je krdo u bijegu, tj. u trku, tj. bježi od lovaca, stradaju bizoni koji su najsporiji i najslabiji (oni na kraju krda). Ta prirodna selekcija je jako dobra za krdo kao cjelinu, zato što se generalna, iliti po hrvaški općenita, brzina i zdravlje cijelog krda nastavlja povečavati, oču reć, iliti po hrvaški htio bih izjaviti, da prosjek jačine, brzine i zdravlja krda raste eliminacijom najsporijeg, najslabijeg i najkržljavijeg dijela krda.
Slična situacija je i s ljudskim mozgom. Ljudski mozak može funkcionirati onoliko brzo koliko funkcioniraju najsporije moždane stanice. Ekscesivno, iliti po hrvaški prekomjerno, konzumiranje, iliti po hrvaški uzimanje, piva po toj logici poboljšava rad mozga. Piva, tj. alkohol, ko što svi znamo, ubija moždane stanice, ali po prirodi napada najsporije i najslabije moždane stanice, koje pružaju najmanji otpor, jerbo su najslabije i najsporije.
E, po toj logici, regularna konzumacija piva eliminira slabije moždane stanice, konstantno radeći od mozga bržu i više efikasniju mašinu.
Što će reći, ubijte se od pive, i bit ćete super duper pametni.
Što će reći, oni lokalni cugeri za šankom, u lokalnim bircevima, kaj komentiraju politiku, i filozofiraju o svijetu, nisu pijani idijoti. Naprosto, to su ljudi koji se diće savršenstvom njihove mašine za razmišljanje. Jednom riječju, oni su savršeni.
Pijte i jedite djeco na Novu godinu svi, jer to je put do savršenstva, vas kao individue.




With me toora loora la, me toora loora laddie
Me toora loora la and me toora loora laddie


Post je objavljen 29.12.2007. u 13:02 sati.