Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/decay

Marketing

beži bre od zdravstva ka da je sotona

pošto mi baš ostalo dvajst minuta da mi se ufati boja na glavi (da, trenutno sjedim u dnevnoj s konzum vrećicom na glavi). reko, idem zboriti par reči potisnutog almost građana koji još ne plaća porez (pošto neam na šta da ga platim) i nema pojma kako je to raditi (ma ne, sam da mi je znati tko je preko ljeta preveo knjigu i radio u galeriji - ok, ovo potonje se kao ne broji kao posao, jer je kao lako). uglavnom. bila sam kod doktora. kod one iste kod koje sam morala ispljunuti 10 kuna da mi kaže, kak se ona osjeća jadno, jer je negdje pokupila herpes, a meni nije ništa, već da odem kući i pijem čaja.
ovoga puta sam ošla kod nje sa svojim "produktivnim kašljem", da mi da više neku drogu. sad je žena imala konjuktivitis, ja sam morala pljunit 20 kuna zato da mi da neke pilule koje nije preporučljivo da pijem i da mi kaže kak' je "super što kašljem, jer si čistim pluća". ma da, a ja svako veče rigam i ne spavam do dva u noći. baš super. i onda mi reče, da je to kod nje (strastvenog pušača) to sasvim normalno, barem svaput godišnje, te da se onda malo šokira od onog što sve iskašlje, ali na koncu nastavi pušiti. bravo za pušače. a ja njoj zborim, da nikad nisam pušila, na što ona zbori, da je to vjerojatno sva ta prljavština koja mi se nakuplja u bronhijima. i tako. 20 kuna za takve savjete. propast ću. za tolike pare sam mogla kupiti dva broja dylan doga na piji. aaah, ništa. ide mi na živce ova doktorica. i ona s očnog. dala mi vjerojatno preveliku dioptriju i sada jedva vidim bez naočala (!), a ni s naočalama nije ništa bolje.... to je to kada vam spizde oči, divota. i ajd sad, idi tražit mišljenje drugog specijaliste, tko će mi to platit?
al narode, poslušajte savjet: NE IĆI U DOM ZDRAVLJA U OSIJEKU. to su svi sami luđaci koji će vam, dok je vani minus pingvin i pol metra snijega reći da je razlog vašeg kašlja alergija na ambroziju (to se desilo prošle godine). al ajd, barem imam snimku svojih pluća koja mogu nakesit na zid. i nitko se ne bi zapitao zašto ja svake božje godine oko kraja stare i početka nove godine kašljem ko majmun. eh, ima da prestanem disat, pa štetne tvari više neće ulaziti u moja pluća. zlo i naopako

akt hibrida :P

Post je objavljen 29.12.2007. u 09:44 sati.