Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepetandjela

Marketing

Merry Christmas to everybody!!!

Što bi Barbara rekla: HO HO HO! Kao prvo želim svima sretan Božić i hvala ti Bože što je i moj sretan! Iako ne mogu baš reći da mi se ispunila želja prošlog posta... Ofkors...I saw that fool AGAIN...mad Al me nije briga. Kad smo pekli pečenicu upoznala sam bratovu curu... Super je i nemam ni jednog prigovora... thumbupZgodna, slatka i pametnafino... Ma sve 5!thumbup Zna Mika izabrat.. nema šta.
Onda smo se za Badnjak zaj... cijelo vrijeme jer je Mika doveo svoju ekipicu, a oni još neke tak da nas je bilo 15ak,a samo da napomenem naš boravak i nije baš prevelik. Bila je malo gužva al smo preživjeli...Slikali smo se, pjevali(stalno 8. pjesmu),jelinjami i pilipartyparty a najviše zabavljali. Nakon mnogo godina nagovaranja Mika me poveo sa sobom u gradroflroflrofl,al' pošto je on nakon "nekoliko" gemišta vrlo odgovoran, na mene su pazili Dena i Gero. thumbupMa bilo je stvarno dobro. A kako i ne bi kad te čuvaju takva 2 tipathumbup. Dali su mi da pijem i radim šta hoću. A šta još poželjeti... I naravno kad smo došli u Pub vidjela sam that foolburninmad,a l' se namjerno nisam ni okrenula. Nemam namjeru više gledat idiote....beljbeljbeljbelj
I tak su me onda okolo 3 "braća" odvela kući i uputili se put Exita. E, da! Dobila sam košulju(ljubičastu) koja mi se na prvi pogled činila grozna, al je baš lijepa. Od brace sam dobila 100 kuna-hvala... i tak dobro je dok se ima... Na Božić smo otišli Ani, Ivi i strini čestitat, a ja sam onda otišla kod Barbare,pa smo onda išli kod njene bake... pa onda u Stage i kad smo se vraćali ja sam,naravno, nanjušila kretene iz Rešetarabangludludlud i ugl. sam se naživcirala,al' nema veze.
Danas mi je bila Emma(moja mala nećakinja,al' ne prava već kći mog bratića). Preslatka je!finofinofino Ima onaj slatki dalmatinski naglasakfino i luda je do daske! Ima 3 i pol godine,al priča ko velika,a i psuje ko velika... I eto... idem sad piti čaj il tak nešt jer sam se razboljela na Badnjak. Kombinacija gemišta i hladnog zraka nije najbolja za grlo. Nimalo. Vjerujte... nutnutnut
Najdraže od svega mi je ovog Božića što je napokon bijel.cerekcerek Kad je počeo snijeg padat na Badnjak mama i ja smo počele skakat i glupirat se... Više ne sanjamo bijeli Božić sad ga napokon imamo!
Pozz svima... wavewavei velika pusa Emmicikisskisskisskiss


Post je objavljen 26.12.2007. u 19:56 sati.