Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aishablack

Marketing

Spasiteljice,I DIO PRICE

Otvorila sam oci.Prvo sto sam vidijela bio je bijeli strop Gryffindorske spavaonice iznad mene.Digla sam se i usla u kupaonicu.Nakon šest minuta izasla sam.Obukla sam se i izasla van.Usla sam u Veliku dvoranu sto sam prije mogla.Naravno.zakasnila sam.Dvorana je bila u tisini,a nas ravnatelj prof. Quinnstlay drzao je jedan od svojih dugih besmislenih govora.Cim sam usla sve oci bile su uprte u mene.Otvorila sam usta u namjeri da se ispricam,ali ravnatelj me zaustavio.Mrzio je kasnjenje.
''Gospođice Black,trenutacno nisam raspolozen za vase nove isprike...Mislim,ja sam siguran da su dobre,ali stvarno mi to nije potrebno''-pogledao me svojim ruznim smeđim ocima punim mrznje i nastavio-''Kazna,petak navecer u mom kabinetu!Ä sada sjednite.''-cim je to izgovorio laganim hodom uputila sam se prema stolu Gryffindora.Sjela sam na svoje staro mjesto na kojemu sjedim vec 4. godine.Isti trenutak kada sam sjela Amelie me bez pozdrava pogledala sa svojim starim pogledom.Pogledom koji sam morala gledati svaki put kad bih napravila nesto 'grozno'.''Joj,sto se sad ljutis?!''-upitala sam ju-''Prvi put sam zaspala i ne znam uopce kako se to dogodilo.A i znas koliko me on mrzi.''-rekla sam i pogledala prof. Quinnstlaya.Bila je istina da me mrzi.Ne znam zasto,ali uvijek bi mi nesto prigovarao.Ali imao je on i svojih miljenika.Lucasa Scotta npr.,njega je obozavao.Dobio je toliko postignuca da je postao nekakavo svetiste za Slytherine.Lucas je bio Slytherin.Najgori.Cistokrvni carobnjak,naravno.Toliko sam ga mrzila.A ipak sam bila zaljubljena u njega vec 4. godine.
''Gospođice Black!''-iz razmisljanja me vratio hrapav glas.Okrenula sam se i ugledala ravnatelja.-''Nazalost,u petak sam previse zauzet pa cemo kaznu morati odraditi sutra ujutro.''-rekao je nabrzinu i otisao.
''Oh super''-rekla sam tuzno.''Znaci ne ides sa nama igrati metloboj sutra''-pitala me Joy.''Ne mogu.Ali vi se zabavite.''-rekla sam kad sam cula jako snazan tresak i galamu.I naseg ravnatelja.''Pustite me!Lazete!''-cula sam dernjavu.Ucenici su polako poceli izlaziti van da vide sto se događa.I ja sam izasla.Naravno kad sam izasla vidjela sam samo glave drugih ucenika.A jos mi je gore bila kad sam vidjela pored kojega sam stala-Lucasa.''Sto se događa?''-pitala sam Amelie.''Nista ne vidim''-odgovorila mi je.''Vode Quinnstlaya na suđenje.Optuzili su ga za koristenje mracnih sila i mucenje nekih ljudi.''-rekao mi je dobro poznati glas.''Tko je tebe nesto pitao?''-rekla sam Lucasu sto sam bezobraznije mogla.Nisam bas bila uvjerljiva,ali nije odgovorio.I bas kad sam mislila da nece nista napraviti i ponasati se kao normalno bice on mi je stao na nogu svom snagom.''To je bilo djetinjasto!''-rekla sam mu i otisla.

Uspostavilo se da je nas ravnatelj poslan ravno u Azkaban.Ceka ga veliki lijepi poljubac.Mi smo dobili novu ravnateljicu.Naravno,nitko ju jos nije vidio,ali ja sam svejedno jutros otisla do ravnateljicinog kabineta da odradim kaznu.
Kada sam dosla,kabinet je bio prazan.Pogledala sam plocicu na radnom stolu.Sada je pisalo Jane McFlow.Na stolu je najuocitljivija bila velika crna knjiga.Naslov je bio Junaci magije.Otvorila sam ju tocno na sredinu i ostala zaleđena.Velika moja slika stajala je nasred stranice.Pocela sam citati.

....no,zlo nije nestalo.Voldemorta je sada zamijenio njegov unuk,Lucas Scott,princ od Tame.Jedina sansa protiv njega je 14.-godisnjakinja Aisha Black koju su uz jos dvije djevojke proglasili Spasiteljicama....
Nisam vise mogla citati.Bila sam previse sokirana.Vrata su se otvorila i nasmijesena starija gospođa usla je u kabinet.''Aisha!''-rekla je veselo.

-----------------------------------------------------------

P.S.-znam da je post kratak,ali prvi post mi je uvijek najgori i najkraci.Sljedeci ce biti puno bolji,obecajem.
P.P.S.-znam da kasnim ali SRETAN BOZIĆ!!!!
P.P.P.S.-ne primam vise Gryffindore!


Post je objavljen 26.12.2007. u 14:18 sati.