Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/4everwithyou

Marketing

"...Where´d you go? I miss you so.. Seems like it´s been 4ever that you´ve been gone..."

... Zapravo neznam šta da pišem..
Svaki put mislim "Evo ga! Sad ću napisati nešto normalno i za promjenu pametno!"; i nikako.. Umorna sam od svega.. Sve mi je trenutno ništa, a opet u drugu ruku ništa mi je sve! Svaki put završim sa puno zapisanih riječi koje zapravo ne znače ništa, bar ne meni. Kad to shvatim, pobrišem sve i opet sam na početku. Dugo mi je trebalo da se zapravo odlučim napisati nešto. Puno mi se toga izdešavalo, pogodilo me sve to, duboko i trajno ostavilo ožiljke u mojoj duši. Znam, zvući stvarno jadno i patetično! Ako ti se ne sviđa, nemoj čitati. Take it or leave it. Jedan od Murphyevih zakona je taj da će poći po zlu sve što može. E pa.. iskreno nisam baš vjerovala u to ali nakon svega što mi se izdešavalo.. Hm preispitujem se.. Zapravo dogodilo se to prije mjesec dana.. Tako nešto, da.. I vjerujte mi, nisam imala ni snage ni volje pisati o tome, bar ne na blogu.. Zato sada pišem. A što se tiče onoga "bar ne na blogu", ovo sam napisala onaj dan kad sam saznala ( nadam se da ćete pohvatati o ćem se radi, ako ne, pitajte, ak mi se da i ak znam, odgovorit ću vam ):

Image Hosted by ImageShack.us


Moji osjećaji, moja priča!!
Ne mogu. Ne mogu ja to. Previše je boli, patnje.. ljubavi.
Koliko te volim?! Ne znam ni sama.. puno, cijeli svemir.. ne mogu to riječima opisati, previše mi značiš..
Kažeš «Ti si mi sve ovdje, prva i zadnja.». Vjerujem ti. Dala sam se cijela, bez pogleda unatrag, imaš moje cijelo srce, cijelu dušu. Neću se kajati nikada. Uvijek ću te se sjećati. Moja prva ljubav, vječno ćeš imati kutak u mojemu srcu. Nitko ga neće zauzeti i oduzeti ga. Obećajem ti.
Uvijek je tako, baš kad pomisliš da je sve savršeno.. Dogodi se katastrofa.. Zašto nam to rade, zašto nas razdvajaju?! Što smo napravili?! Osjećam se tako bespomoćno, tako usamljeno. Ti jednostavno odlaziš, a ja tu ne mogu ništa napraviti.. Srce su mi iščupali, gaze ga sad i trgaju komadić po komadić, dok ne bude ostalo.. NIŠTA.. samo praznina i pusto sjećanje, na nekad savršenu ljubav. Plačem i vrištim. Sama na kraju svijeta, sama i bespomoćna.
Nećemo prekinuti, nadam se. Ja to ne želim, a ni ti… Ali kako uspjeti? Ne razumijem ništa više. Otupjela sam. Ne spoznajem više pravo od krivog, ne razlikujem pametno od glupog. I ti si meni sve.. Čitav dio mene.. Kako osoba može funkcionirati bez jednog dijela duše? Kako slagalica izgleda bez jedne puzzle? Tužno i zaboravljeno, jadno i prazno, izgubljeno u vremenu i prostoru. Svijet mi se srušio.! Iako znam, mlada sam da se ograničavam. Ali, iskreno, ne zanima me ni najmanje. Ovo su moji osjećaji, moj život i moja priča! A oni koji su se upetljali i razbijaju mi moj mali svijet, mrzim vas iz dna duše!! Zašto to radite? Što vi imate od toga? Pustite nas na miru!
Jubavi, volim te jako.. I ništa to neće promijeniti.. Ni za sto godina, uvijek ću s ponosom govoriti da si me ti naučio kako voljeti i što znači biti voljen. Ne znam što ću bez tebe. Kako ću bez tebe sutra? Hoću li biti sretna? Ne znam.. Ali znam da ćeš ti biti tu za mene u dobru i zlu. Možda ne fizički, ali u mislima.. Stalno ću misliti na tebe. Jer samo nebo zna, da sam ja tvoja malena. Volim te!!!
____________________________________________
Image Hosted by ImageShack.us

____________________________________________

Želim se samo zahvaliti svima vama koji ste bili uz mene svo ovo vrijeme i tješili me kad sam bila u klincu i kad sam se osjećala pogaženo i nikako.. Hvala mojoj majoj Helly i mojoj jubi Teji, mojoj škorpiji Debbie.. Hvala mami i tati što su shvaćali moje promjene raspoloženja i što su bili tu za mene 100%. Znate onu "Što te ne ubije, ojača te!"? E pa nadam se da je istina.. :) Heh, zapravo sam se naviknula s vremenom, ne potpuno, ali ne boli toliko.. I još sam saznala da postoji neka šansa da se sve dovede i normalu, da sve bude ko i prije.. Ne nadam se baš previše, jer sam skužila da svaki put kad se nadam, dogodi se baš suprotno. Ma koga ja lažem?! Nadam se itekako!! Hehe.. I nadajte se i vi za mene.. jej!

Neznam kad ću opet pisati.. Možda za par dana, a možda i nikad.. Ako mi se desi nešto lijepo, pišem, obećavam..! :))
Samo da kažem.. Novi dizajn, nova pjesmica za Novu godinu.. Kako vam se sviđaju? Meni su baš divlje..
I još! Na Mateyovom rođendanu je bilo prejako! ljudi moji 222 slike! To u životu nisam vidjela.. Za Novu ćemo se rasturit.. Jedva čekam, nadam se da će slijedeća godina biti bolja od ove.. Bar za mene.
Merry Christmas and Happy New 2008 year!
Volim vas svee! komentirajte me, tako da znam da me netko voli.. Uživajte i iskoristite svo moguće vrijeme da budete sa osobama koje volite.. Nemojte dragocjene trenutke bacati u nepovrat..

papa.. :))
zauvijek vaša Malena

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 26.12.2007. u 00:59 sati.