Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maddogsh

Marketing

Čestitka (not)








A ovo ćete sami kliknuti, ne daju mi ubaciti video...

Yeah, right... sada, kada ste si svi poprek ispočestitali, bio bi red da i ja izbacim kakvu lame čestitku, pa je ovo baš to - lame čestitka.
Od početka prosinca me izluđuju sva ta zvona iz džungle koja se miješaju sa štilom od noći dok neki idiot svake druge godine nađe novu babu, baš na Božić, jedan drugi mamlaz se ne sjeti ići doma ranije, nego baš na Božić, a već dvadesetak godina hrpa idiota ispituje sve oko sebe znaju li Oni da je Božić... mislim, mogao bi im netko reći da je u eri globalizacije odavno postalo poznato, i u najtamnijim zakucima ove planete kako postoji parsto miljuna kršćana i kako oni, eto, slave Božić, a ne da me svake godine glazbeni urednici s radija bombardiraju ugođajem, neka uzmu minobacače, ljepše zvuče, ili nek' netko zove Hitnu, jer sam u smrtnim mukama kad čujem ono cilikanje.
E, da, i još ona Mariahahajah ili kak se već zove, ili je Glorija, nije ni bitno... ona bi mene za Božić? Pa koji ću joj kukuruz ja? Čisto me strah, zamisli, dođe po mene i onda se ne razočara... užas... ovak' mi baš Božić ne leži kao praznik i onda me još nekakva sisulja pokupi, jer me "želi za Božić"... aaaaaaaaa....
Vele, neki Santa dolazi u grad...
Podsjeća me na vic o Velikom Joeu...
Koga vraga sad još i taj Santa dolazi i otkud njemu pravo da mi se baš kroz dimnjak gura u kuću?
Srećom, dimnjak je plinski, pa je sva sreća da će, onako debeo, završiti u peći od centralnog, osim ako ne fula dimnu cijev i uđe u onu iz koje smo ljeti tjerali stršljene.
Još mi se parkira na krov sa zapregom sa 12 jelena, od kojih svaki teži od 600 do 700 kila... hej, pa to je skoro 8 tona mesa na mom krovu... jeste ponoreli?!?
Piše on i nekakve popise, i to samo za djecu... koji pedofil! A da mu netko pregleda njegovo računalo? Svašta bi tamo našli, kladim se... jer, koji se normalan muškarac, bez prisile, oblači u crveno, sa crnim čizmama i pri tome se još i onako glupavo cereka? Samo perverznjak sa fetišom!
Još si uzima pravo odlučivati tko je bio dobar, a tko loš... ajajajajaj... karamba i karambita, koji lik...
Pogodili ste - ovo je antičestitka i to samo zato jer je neoliberalni konzumerizam (kako volim reklame na televiziji) od tog lijepog, mirnog, svečanog, crkvenog blagdana napravio razulareno čudovište prepuno kiča, neukusa, čudnih zvukova koje ispuštaju borovi (!!!), prepuno čokoladnih figurica Djedova Mrazova, koje su sve preuzele reklamnu odjeću određene kompanije iz SAD-a, prepuno protestantskih običaja koji nemaju veze sa tradicijom, tako da nam se obično unošenje slame u kuću čini barbarskim...
Eto... sad nakon što sam većinu vas uspio popljuvati, možda i uvrijediti... neka vam je sretan Božić... a za Novu godinu budete još čuli svoje!

Post je objavljen 25.12.2007. u 09:05 sati.