Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sdbnovaci

Marketing

Blagoslovljen Božić!


Dragi naši posjetitelji,

već oko 2000 godina ponavlja se isto: "rađa se" Onaj koji je bio obećan donijeti nam vjeru, nadu i ljubav. I nema ništa više tajnovitog i skrovitog od ove tri riječi nego da je to malo djetešce sve troje u jedno. Želimo Vam prije svega da Njegov dolazak u svima Vama pobudi vjeru: u sebe i druge, i u Njega; nadu koja nam daje životu smisao; ljubav da ju širkoih ruku primamo, ali isto tako radosno dajemo. Živimo li ovo, Božić će nam biti svaki dan.

Stoga, neka ovogodišnji Isusov dolazak bude ispunjen svim onim duhovnim darovima kojima težimo da bi bili pronositelji Njegovog svjetla te bili više onaj čovjek koji nedostaje ovom svijetu! Mi ćemo Božića zamoliti da nas, pogotovo u ovoj iznimno bitnoj godini života, svojim primjerom potiče kako bi mogli biti odgajatelji s don Boscovim srcem te optimistična podrška u duhovnom rastu mladih.

U toj nadi, opraštamo se od svih koji ste budnim okom bili cijelo ovo vrijeme uz nas. Želimo Vam sretan i blagoslovljen Božić i blagoslovljenu Novu 2008. godinu odmah sada, s obzirom da već sutra putujemo našim obiteljima na kratki 4-dnevni odmor te nastavljamo s našom aktivnosti poslije Nove godine.

Zdravi i veseli vam bili,

Vaši salezijanski novaci!



Post je objavljen 24.12.2007. u 18:33 sati.