Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euklid

Marketing

Čestitka

Čitao sam danas Pofukovu kolumnu u Jutarnjem koja me se dojmila. U glavi mi je i moj susjed koji se hrabro nosi s teškom bolešću već puno godina. Podjednako i njegova još hrabrija supruga, dobri duh našeg kata, teta A. Vatrogasac Frane. Moj prijatelj čija mama je u bolnici. Prodavači i prodavačice, blagajnice koje hoće ne na more, nego jednostavno kući.
Prvo svima njima sretan Božić. Svima koji prvo trebaju svladati sve velike i male prepreke za koje ni ne znamo da postoje.
Za sat-dva mi ćemo započeti ukrašavati naš bor i kuhati. Još moramo smisliti neku metodu kako da potajno zamotamo poklone i još potajnije te iste nevješto zamotane poklone stavimo pod bor. Sve manje su pokloni tajnoviti, ali tajne ipak treba ustrajno čuvati. Nećemo biti svi kod kuće pa mislim da ćemo načiniti zajedničku fotografiju i poslati je našoj agentici u Velikom svijetu. Vani sniježi i s našeg balkona se već vidi Bijeli Božić.
E, pa točno to želim i svima vama. Želim vam svima sretan Božić i želim vam, nema veze je li vam Božić važan ili ne, želim vam sve dobro.


Post je objavljen 24.12.2007. u 15:48 sati.