Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dilemen

Marketing

Ninja i samuraj zajedno u krevetu

Skoro pa ništa ne može opisati smrad prdeža koji me danas probudio negdje oko dvadeset do jedanaest. Nije ni čudo, pošto je jučerašnji dan bio obilježen unosom u tijelo samo nezdrave hrane. Iako nije da je samo jučerašnji dan bio poseban po tome. Da, i inače unosim u tijelo nezdravu hranu. Ako je to ikako moguće za zamisliti.

Ne znam što me nagnalo da počnem pisati ovaj post. Prvi nakon tri i nešto mjeseca. Možda sad kad je završio Big Brother opet krenem sa pisanjem. Iako sam Big Brother gledao dosta rijetko. Što je zapravo i čudno, jer sam sva prošla izdanja gledao religiozno i učestalo. Valjda mi je tek sad došlo do glave koja hrpa govana i trunja je taj Big Brother. Pogotovo jer smo jučer dobili onakvog pobjednika. No nisam došao ovdje pričati o Big Brotheru. Nisam zapravo došao pričat o ičemu pametnom. Samo sam došao javit da je sve OK, nisam neživ, tj., mrtav.

U životu je inače sve po starom, manje-više. Novosti koje bi mogle bit zanimljive su kako slijedi:
- nisam se brijao od osmog mjeseca
- obrijat ću se iza Nove godine
- petkom od 18-20 h možete slušati radio emisiju Zvuk Sobice na radio Studentu u kojoj i moja malenkost trabunja pizdarije te pusti pokoju pjesmu
- bend redovito održava probe te se sprema za rock slavu
- stolica mi je redovita

Eto. Malo sam se zabavio sad pišući, možda ponovim to uskoro.Post je objavljen 22.12.2007. u 14:34 sati.