Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serenad

Marketing

Tuga dolazi kasnije

Ne mogu vjerovati što mi je ovo ljeto donijelo i odnijelo. Toliko tuge i patnje u životu nije osjetilo puno osoba. Da nije bilo Vlada i Rowene, vjerojatno sad ovo ne bi imao tko pisati.
Uglavnom, ovo je moja priča.
Sve se zbilo sredinom, prošle školske godine kada mi je Nina priznala da je trudna. Nisam mogla vjerovati, da moja najbolja prijateljica, koja ne može ni normalno razgovarat u društvu jednog momka, dobiva dijete s jednim od njih. Nisam znala o kome se radi, a ni ona mi nije željela reći. Prvo sam sumnjala na nekog naših godina poput Chada, Will, Axla i moram to napisati, ali i Vlada. Ali to je bilo daleko od istine. To su se dragi, sramežljivi dječaci, koji vjerojatno nisu ni imali RAZGOVOR. Možda sam se poslužila prljavim sredstvom, što sam ukrala malo Slughova napitka istine, ali se bome isplatilo,
Ovo je postalo pregrozno da bi i napisala!
NEĆU!
Ne smijem!!!!!
Dobro, hoću, ali vi to ne smijete nikome reći.
Naime, otac Nininog djeteta je Sirius!
A sad obašnjenje. Sve se zbilo na proslavi mog i Roweninog rođendana. Netko je dodao alkohola u naš punč od maline (mmm), i čini se da su i Nina i Sirius dosta popili. Pošto se rođendan zbivao u Sobi potrebe(Vladovo iznenađenje), Soba se sastojala od stotina Soba, koje osiguravaju privatnost, i gdje se osobe ne mogu naći i velike dvorane gdje se plesalo i pjevalo. U jednom trenutku su njih dvoje bili toliko pijani da su ih Vlad i Axl, zatvorili u jednu sobu sa bračnim krevetom, kako bi se odmorili. A ostalo je povijest.
Mislim da Sirius nije kriv, ali nije ni ona pa je ipak samo malena Nina snosila posljedice.
Samo smo nas dvije znale za trudnoću, i ona mi nije dala da nikome kažem, pa ni njimu.
Postupno se počela debljati, i bila je malo buckasta. Onaj odvratni tipus Maeglin, koji misli da je najpametniji na svijetu, joj se nonstop rugao da je debela.
Šta se njega uopće tiče i da se ona je malko udebljala?!
Pred sam kraj godine ja više nisam mogla šutiti i morala sam se izbrbljati Dumbledoreu. On mi je rekao da sam napravila pametnu stvar, ali ja to sad ne mislim. Pozvao je njene roditelje i oni su ju se smjesta odrekli. Majka joj je stalno plakala za kćeri, ali muž (tiranin jedan odvratni), joj nije dao da išta kaže, i oni su ostavili Ninu, prepuštenu samoj sebi.
Dumbledore je pozvao moje roditelje (moja mama je tolika cmoljavica, cijelo vrijeme je plakala zbog jadne Nine koja je ostala sama), i odlučili su da će se oni odsada brinuti za Ninu(svako zlo za nešto dobro).
Nina više nije htjela pričati sa mnom, ali smo se pomirile kada je ona shvatila da sam dobro postupila.
Završila je školska godina(Dumbledore joj je dopustio da završi školovanje, jer se ionako vraća sljedeće godine, jer će do tada roditi) i nas dvije smo se zbližile kao nikada prije. Preuzela sam ulogu oca(hahahahaha, samo se vi smijte), i bila uz nju u svakom trenutku. Nekoliko dana prije početka škole, Nina i ja smo bile same kući. Ona je dobila trudove i mi smo se letiprahom prebacile do Svetog Munga. Ja sam poslala već pripremljeno pismo Siriusu u kojem mu govorim istinu o svemu što se dogodilo. Nakon samo 10 min, Nina je rodila prekrasnu djevojčicu, koju je nazvala Anna Serena Black. Ja sam ih uslikala zajedno(nosila sam svugdje svoj fotić, pa tako i u tu bolnicu), i onda su nam je vidari odnijeli. Ja sam se onesvijestila i nakon toga mi je sve mutno. Nisam znala ništa, osim da sam ih obadvije izgubila.
...

Post je objavljen 25.12.2007. u 12:18 sati.