Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jacab

Marketing

Gospođi Adlešić

Cijenjena gospođo!
Čujem jutros na radiju najavu za neki Vaš intervju u kojem se žalite da Vas svi napadaju zbog toga što koalirate sa HDZ-om.
Sa aspekta jedne proste, najobičnije pučanke koja je nešto malo škole završila, nešto malo knjiga pročitala i usvojila neke moralne norme od svojih roditelja, na Vašu žalbu Vam moram odgovoriti ovako:
To Vam je, draga gospođo zato što koalirate sa korumpiranom, nemoralnom, bestidnom bagrom lopovskom ( čast izuzecima kojih ima za na prste jedne ruke i kojima se ispričavam jer su u krajnjoj liniji naivni, možda kao i ja što sam). Oni su upropastili sve do čega su mogli doći samo zbog vlastite koristi. Imali su priliku u povijesti ostati zapamćeni kao oni koji su bili dijelom velikog čina stvaranja naše države a samo su uspjeli baciti mračnu sjenku na jedno veliko poglavlje.
Obeščastili su državu, male ljude koji su krvarili za nju, uništili sve što su generacijama ti mali ljudi stvarali i sada još sve to što je naše velikodušno rasprodaju "po povlaštenim cijenama".
I sada Vi sve to želite prihvatiti kao svoj kodeks.
Vi ste izdali sve norme socijalnog liberalizma i pružili ruku u vreću sa tuđim novcima.
Vrlo skoro ostati ćete politički usamljeni i marginalizirani i nitko neće imati sućuti za Vaše žalopojke.
A još je najžalosnije po Vas što ta vreća nije puna nemjerljivog blaga nego ispuhana mješina koja još koju sekundu po inerciji stoji, prije nego što se totalno uruši.
Na kraju, gospođo Adlešić, želim Vam miran san.

Post je objavljen 22.12.2007. u 09:25 sati.