,edoga.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoga

Marketing

ČOVJEKOVA "pravda"

Kroz različitu literaturu (naročito gitu, i Krsnamurtia... . .), i izvlačeći pouke iz vlastitog života uvidio sam koja nepravda i monopol je nametnuta svima koji nisu ljudske rase, te čak i među njenim pripadnicima.

Moja narav je "nagla", uz to obuzima me snažan gnjev dočim intuitivno (zanimljivo, cijeli život, spontano od "malih nogu") uočim ne ravnopravnost, diskriminaciju u svim aspektima i segmentima življenja na zemlji.

Mnogo puta sam sebi dozvolio ulaziti u rasprave i zastupati prava na jednakost svih "zemljana". Nadvladavao me gnjev takovim raspravama dok bi opozicijski zastupnici slijepo zastupali VELIČINU čovjeka i davali mu prednost nad ostalim žiteljima drugih rasa i vrsta ove planete.

Nisam zastupnik niti jedne ideje o globalnoj zavjeri. Ono šta se na zemlji dešava u kulturi ljudi je(obzirom na aktualne recentne i ne tako recentne događaje), porema mom rasuđivanju, zapravo je rješenje psihiratrijske ekspnencijalne jednadžbe koju je postavila naša ne kulturna i ne obrazovana kolektivna ne svijest. (ovo treba citati od kraja recenice, smisao se dobije logičkim slijedom s lijeva na desno).

Momentalno ne vidim kako da to uopćeno koncipiram. Ali, jedna od glavnih vodilja mi je kako na zemlji zapravo ne postoji dovoljno resursa za zavjere toga opsega. Održiva i prirodna zavijera, jest zavjera ne znanja. Tu su resursi ne ograničeni. Tako postavljena "jednadžba" rješava se loagritmički akceleriranim tempom. Predznak rješenja je očit. I iznosi varijabli, su grupirani oko zločudnih apsolutinih vrijednosti.

Kroz ovo se povodim činjenicama o jednostavnosti naravi psihološkog i psihičkoga algoritma prirodne želje i borbe za samo očuvanje svojstvene svima živim bićima, u svim ispoljivim oblicima.
Nadalje držim kako je većina događaja vezana za sociološke aktualnosti, globalno i lokalno, s negativnim aspektom prema pravima na jednakost svih žitelja ove planete proizašla iz naših osobnih sebičnosti i izočnosti kulture ustupanja prava prednosti drugima, pred nama samima.

Gotovo da je opće prihvaćeno kako se bolesti razvijaju u uvjetima izočnosti kulture življena, koju bih okarakterizirao kao naravnu smjernicu koju bi čovjek, ljuska vrsta trebala pohađati u školama u čijim zbornicama raspravljaju mudri i iskusni pedagozi drevnog ŽIVOTINJSKOG svijeta. Od kojeg smo mi, ljudi, afirmirano educirani, kako da se doživljavamo emancipirani od njega tako i uopće od okruženja u kojem živimo. Te metode, kada prihvaćene, u primjeni, jesu kliconoše za psihosomatske i kronične bolesti, sa poznatim ishodima.

Naravno, po mom običaju sve nepovezano i disleksički sročeno. Pojasnite si to vizuelno. To je članak sa clearyourmind.blog.hr by Podravec.


Post je objavljen 22.12.2007. u 09:45 sati.