Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdice

Marketing

A gdje sam ja sad.....

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Host unlimited photos at slide.com for FREE!



Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Nema te milena moja da mi pišeš čestitke, da mi dodaješ kuglice za bor, da mi pomažeš peći kolače, da plešeš i puniš naša srca toplinom i ljepotom. Donijet će ti mama mali borić s malim kuglicama i malim zvijezdicama da ti malo uljepšam tvoj tužni dom, tvoj mračni, tihi dom. Na svakoj grančici je tisuću mojih suza ljubavi, strašno mi nedostaješ. Nedostaje mi tvoj zagrljaj i tvoj glas, tvoje oči i tvoja dobrota. Ti nisi više sa mnom, ali ja sam s tobom Stelice. Volim te beskrajno. Grlim te u svojim mislima, ljubim ti obraziće i milujem kosicu anđelice moja.

Image and video hosting by TinyPic

Obiteljski blagdan u obitelji koja je izgubila svog najmlađeg člana, svoju miljenicu, svoju prekrasnu djevojčicu, ne može biti drugačiji nego tužan i sjetan. Prepun boli i gorčine.

Obiteljski blagdan bez Petre, Matea, Roberte, Tene, Branimira, Ane, Pauline, Magdalene, Roka, Ružice, Natali, Antonije, Toše..................i koliko još djece, a ne znamo im imena..............te naše voljene dječice........ne može biti ni lijep ni veseo...

A kad ne može biti veseo biti će tih i dostojanstven, u mislima s vama prekrasni naši anđeli.

Post je objavljen 23.12.2007. u 08:00 sati.