Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framavosta

Marketing

BOŽIĆ DOLAZIIIIIIIII!!!!!

pjevaBožić dolazi, Božić dolazi.....
Dragi moji ljudovi približava nam se Božić, pa je vrijeme da vam čestitamo Kristov rođendan......Mi framaši s Voštarnice imamo pred Božić stvarno zakon novosti, pa krenimothumbup
U našoj frami se povećao broj članova: Anita, Antea, Ana, Tonči, Ivan, Filip, Šime, Mihovil...hip, hip, hura!!!!Hvala Kristu...novi su mladi ljudi koji su se odlučili priključiti frami!!!pa čestitamo im!!!
Bavili smo se, ili ćemo se baviti karitativnim radom, pa je dio framaša dijelio poklone starim i bolesnim ljudima, te mnogočlanim obiteljima u našoj župi!!! bilo je predivno upoznati sve te ljude!!
Ostatak framaša će za Badnjak skupa sa ostalom ekipom iz župe podijeliti ručak najsiromašnijim... BRAVO EKIPA!!
U srijedu su nam na naš susret došli i framaši iz Sv. Frane....pa smo se s njima družili uz molitvu- posebno hvala Jeleni koja je predvodila molitvu-, uz pjesmu i našu sestru Mariju koja nas je i ovaj put bodrila sviranjem i svojim zakon glasom!!!i naravno i uz hranu, koju smo u rekordnom roku pojeli!!! Bravo mi!!!yes...a na kraju smo svi dobili i mali poklon, za čije je "prženje" zaslužna naša Glorija..hvala joj!
I ovim putem pozdravljamo i sve ostale framaše iz Sv Frane, koji na žalost nisu mogli doći na susret!!wave
Kako nam se približava Božić i praznici, framu ćemo imati tek 9.1.2008., ali će se ekpa iz Zadra ipak sastati koji put i prije dogovorenog datuma, dok ekipa studenata bude u svojim rodnim gradovima/ mjestima!
Pa eto naši dragi framaša, simpatizeri, prijatelji i svi ostali...ČESTITAMO VAM BOŽIĆ, neka vam Krist podari mir i zdravlje...a vi Njemu (jer ipak Mu je rođendan, nemojte to zaboraviti)poklonite ono što je najbitnije, a to je ljubav prema bližnjima, molitvu, što manje potrošnje,opijanja ili neumjerenosti u hrani, i osmijeh onima kojima je potreban!!sretan
p.s. našim studentima Lani, Renati, Jeleni, Marijani i Kati...želimo sretan put!!!!!!!!!kiss
veliki pozdrav od framaša s Voštarnice!!!!!!


Post je objavljen 21.12.2007. u 12:35 sati.