Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zvoonchica

Marketing

hmm..

Malo je teško naći inspiraciju za pisanje uz puno obaveza i muka(matematika,ekonomija...) I uz....kako bi se izrazila...ljudi koji šire negativnu energiju-na faxu.No u svemu lošem nađe se i nešto lijepo... Ostali pozitivni ljudi:)
I profesor iz ekonomije. Jučer smo pisali neku probu ispita iz ekonomije i bili smo brzo gotovi. Trebali smo čekati sat i pol do drugog predavanja kojeg na kraju nije bilo-profesorica je "zaradila" upalu rožnice ispravljajući naše testove iz matematike. No,uglavnom, imali smo puno vremena i išli na cugu i pozvali profesora iz ekonomije sa nama. Naravno da nas nije mogao odbiti. On je dobra inspiracija ljudima da se počnu baviti sa sportom.Pričao nam je kak je prije bio jako debel i bio na raznoraznim dužnostima na kojima se stalno žderalo nekaj. Došao je do 140kg, naravno uz alkohol,cigarete i kasne obroke poslije alkohola.Uz hrpu tableta koje je koristio(za tlak,smirenje...itd...) opće zdravstveno stanje mu je bilo loše. Jednog dana je odlučio otići na dijetu.Nekakvu sa juhom od celera(manje bitno). Kada je skinuo 20 kg, počeo je trčati....i hodati....I nastavio dijeta, trčanje,hodanje,bez alkohola i cigareta....i dalje i skinuo oko 50 kg.... Pošto je bio na jednoj visokoj dužnosti bio je čak u nekom časopisu izabran za "kralja vitkosti". Priča da danas ne prođe vikend da on ne pretrči,prehoda 20-30km...Ne pije alkohol, ne puši...i ne jede puno..i stvarno, čovjek ne bi rekao da je to isti čovjek...Kada sam navečer došla poluumorna i polubezvljna doma...nije mi se dalo na plivanje,P. me nagovorio..(treninzi kluba četvrtkom 20-22h,bazeni u Čakovcu)...I drago mi je bilo da sam išla,baš sam se dobro izmučila.Čak su me dečki pohvalili da sam se jako popravila i ubrzala.A dok ti to veli netko ko se upravo prijavil na ironmana,laska;)
I to je uglavnom to....možda još danas osjetim inspiraciju..pa napišm koji redak...a možda kroz neko vrijeme ovo postane ozbiljan blog!

Post je objavljen 21.12.2007. u 10:41 sati.