Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pricesistocnestrane

Marketing

JEDAN GRAD GRADOM ČINE LJUDI, POVIJEST I KULTURA DOGAĐANJA.
A GDJE SU OVDJE LJUDI? POVIJEST? KULTURA?


Image Hosted by ImageShack.us
Ne znam… Ali mene je ovih dana užasno strah prolaziti ispred muzeja. Nije im bilo dosta jedno nakaženje. Iz tko zna kakvih pobuda, netko je to morao još i klonirati!


Image Hosted by ImageShack.us
Na slici možete vidjeti dvije bezobrazne pahulje (tzv. Neposlušnice) kako su se otrgle jatu ostalih pahulja u nadi da će među gomilom drugih ipak ostati zamjećene. I jesu! Doduše, malo im ugled narušava ovo gnijezdo apstraktno pobacanih lampica (sad već tradicionalno samo) s jedne strane stabla.


Image Hosted by ImageShack.us
Dragi putnici, poželite osam želja jer 8 (O S A M) Repatica ispraćaju vas k autoputu, dakako – prkoseći gravitaciji i biblijskom naukovanju. Hvala na posjeti, dođite i sljedećeg Božića. Iste Repatice isto će biti tu u istom ovom cirkusu.


Image Hosted by ImageShack.us
And the winner is…


Image Hosted by ImageShack.us
Mislim… Ja volim svoj grad. U ovakvom izdanju. S ovakvim ukrasima…


Image Hosted by ImageShack.us
…i ovakvim Božićem.



Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je stara trošna kućica u kojoj živi jedna stara bakica koja se grije na daske s obližnjeg gradilišta i ostataka drva koje nađe negdje usput. Kladim se da odgovorni njenu kuću namjerno nisu olampičili jer… Nema prozora. Ima daske umjesto žaluzina pa sva ljepota lampica tu ne bi došla do izražaja. Osim toga, baka vjerojatno nema ni struju, a to bi za grad značio dodatni trošak iz budžeta. Mislim, agregat ili struja na račun grada.
Živjeli gradski oci!
I svi mi koji zatvaramo oči na stvarnost, a iluziju privremenog sjaja veličamo do granice moždane boli.








Post je objavljen 21.12.2007. u 00:24 sati.