Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framari

Marketing

Nakon radnog prosinca

Dagi moji framaši, ispričavam se što je trebalo ovako dugo da bih nešto napisao. Vjerujte mi da sam danas prvi dan slobodan popodne od zadnjeg posta.Puno se toga događalo još tamo od početka 12 mjeseca, što nekako sada nije ni potrebno spominjati.
Uglavnom znate da je stvarno bilo pomalo naporno ali na slavu Kristovu!
Prolazi mi kroz glavu , nije lako biti Kristov apostol, poslani smo kao ovce među vukove, i tako uistinu i je!!
Onaj koji želi stvarati kraljevsko nebesko na zemlji ima posla kao u priči! Uvijek ima posla za sve, ali neka taj posao bude prožet njemu na slavu.


Probat ću bit što kraći..došašće je, vjerujem da smo svi dolazili na zornice, i ne onako spavali nego slušali čitanja, i stvarno onako osluškivali što nam On to govori, i poručuje.Ako smo sa takvim stavom bili, zaista nam se pomalo rađa u srcu Božić. Zamjećujem onako kako nekima s vemenom splašnjava čar zornica i ne dolaze više, e u tome i je bit, odricanja, i žrtve. i Kada Boga našega stavimo na prvo mjesto, i podredimo mu cjeli raspored našeg dana, počevši od dužeg spavanja, učenja i toga da smo umorni. Al vjerujte ništa čovjeku nemože dati toliku snagu nego što je euharistija. i onda htio ti ili ne. milosti dolaze. Čak se više ni ne obazirem na stalno gunđanje kako došašća više nema, kako se sve pokomercijaliziralo, a i sam sam gunđao na to, ali više ne. Zaista osjećam pomalo radost išćekivanja, i ja i naš Gospodin, sada se osluškujemo, i više se ne opterečujem drugima, nego se opterećujem sam sa sobom i sa svojim srcem.

Neću duljiti i djeliti svoje privatne misli s vama, jer ovo nije privatni blog.

Kratak pegled događanja:

u utorak smo mi framaši (Rum 2) imali zaista lijep i plodonosan koncert u sušačkoj gimnaziji. bili su oni upravo koji su od Gospodina bili i pozvani, i zato je taj koncert i bio nešto posebno.

u srijedu humanitarni koncert na Teologiji, sva tri benda sa frame krnjevo su svirala, dvorana je bila dupkom puna i sada vas evo neslužbeno obavještavam da se sakupilo 6310kn. pa hvala vam svima koji ste sudjelovali u akciji, i donirali pokoju kunu za naš voljeni Klub Srce!

U subotu 22.- okupimo se svi na Korzu ispred gradske ure da posvjedočimo pjesmom za one prave vrijednosti Božića. okupljanje u 16h!

navečer 22. mladi prijatelji za Pehlina izrazili su želju da budu primljeni u bratstvo franjevačke mladeži, te ih dođimo podržati u 20h. sada ćemo napokon u gradu imati 4 frame!! Bogu dragom HVALA!!




Post je objavljen 20.12.2007. u 18:36 sati.