Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kikaandnoname

Marketing

13.poglavlje....2.dio

Otišao sam Danijelu i Gagi u sobu i rekao da je nema.
-Lejla da li ti se javljala,jesi ju vidjela na koncertu.?-upitao sam
-Bila je i rekla da ide u WC,ali se kasnije nije vraćala.No otišla je pred kraj i ja sam mislila da se vratila u hotel jer joj nije dobro.
-Kako ju ja nisam primjetio na početku.-
-Sjedila je iza mene-rekla je.Nisam znao šta bih napravio.Izašao sam iz hotela i uputio se prema rivi.Kafići su bili puni, ali nije bila nigdje
Ne znam ni sam koliko sam hodao dok nisam čuo nečije glasove.Bilo je mračno ali sam mogao prepoznati Natašin glas.Čuo se i tihi jecaj.
-Da se nisi pojavila , Marko bi bio moj-vikala je Nataša.-želim da ga ostaviš na miru, glupa plavušo…
-Ali on tebe ne voli,suutra se vraća uu Podgoricu-jecala je neka ženska osoba.Približavao sam im se .Tada se svjetlo iznad njih upalio, dok sam ja stajao u mraku.Bio sam par koraka iza njih.Jecaj je bio Bojanin.Sjedila je na podu držeći se za ruku,a i bila je prljava.Plakala je sigurno od straha. Sa njima je bio i još jedan dečko, a koliko sam primjetio bio je to Tony što je pjevao na Starčevićevom trgu. Taman kad je Nataša zamahnila na Bojanu iskočio sam:
-Ostavi ju na miru.-vrisnuo sam podigavši moju voljenu
-Marko,kako se bojim vodi me odavdje-Bojana je plakala čvrsto me zagrlivši.Vidio sam u Tonyevim očima kako bjesni,a tako i Nataša jer je vidjela da je Bojana govorila istinu…
-Sve sam čuo-govorio sam Nataši-i oprosti ako sam ti davao lažne nade, ali ja tebe ne volim, no nisi smjela njoj nauditi, ona nije kriva.
Kako si ju uopće tu namamila?-upitao sam ju. Tada je Tony počeo pričati.
Kada ste imali koncert izašla je u WC. Ja sam ju čekao i pozdravio ju. Bila je iznenađena i onda sam joj rekao da sam došao vama na koncert. Pitala me da ju odvedem nazad na stadion, ali sam ju prevario i odveo ju ovamo.
-..Tada sam joj ja održala lekciju-Nataša je dovršila.
-Kako si se mogla tući sa njom ?-upitao sam ne vjerujući da vidim tu istu Natašu s kojom sam plesao prije par dana. Opet je krenula na nju, ali sam ju ja zaustavio. Tony je pobjesnio i krenuo na mene. Nisam znao zašto ju brani. Sklonio sam Bojanu u stranu i krenuo na Tonya. Jednim pokretom udario me je po pola lica.Ja sam njemu vratio udarac u stomak i rekao mu da mi se ne obraća u Podgorici, a Nataši sam dodao da više neću dolaziti u Hrvatsku.Naručio sam Taxi i odvezao Bojanu u bolnicu.Zašili su joj ruku i pustili je.
-Sada si na sigurnom!Oprosti mi što sam te doveo u ovakvu situaciju..-rekao sam joj.Prestala je plakati i poljubila me:
-Dobro si ga sredio,ali tebi je oko natečeno.
-Nema veze, glavno je da si ti na sigurnom-rekao sam i krenuli smo prema hotelu.Bilo je 23.Odmah smo legli.Nije mi se dalo ići dolje na zabavu i objašnjavat šta je bilo.Sutra će sve biti po starom kad se vratimo kući.




Post je objavljen 20.12.2007. u 11:15 sati.