Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

Dogovor. U biti pogodba.

Image Hosted by ImageShack.us

Glasi ovako: dok god čitate Tibora, neću vam to ni u jednom obliku naplaćivati. Tibor je webstrip, to će i ostati i neće se naplaćivati. Vi čitate, ja ne naplačujem. Dogovoreno? Fino.
Zašto vam ovo govorim? Zbog sljedećeg:
Antireklama: par epizoda Tibora izaći će u novom Endemu (za neupućene, strip-časopis, uređuje Tico). Ovo je antireklama iz razloga što ste te epizode već vidjeli, daklem nema ništa novo (zato sam vas pitao za najdraže nastavke ono ranije). Ali ako se netko slučajno pitao kako bi Tibor izgledao tiskan ili i inače kupuje Endem ili je tek sad saznao/la za Endem (di's bio?) pa oće vidjet o čemu je riječ nek se smatra obavještenim. Eto.
Slijedi uzbudljivi novi nastavak:
Image Hosted by ImageShack.us

Noćna mora ima ime. Šef skinjara!
Isto tako, apdejtao sam dvanaesti. Hm, vidi li se to nekakav uzorak? wink
Inače, Danijel Žeželj, meni svakako među 3 najbolja strip crtača je pointernetio svoj strip Rex. Pa 'ko ga već nije čitao sad mu/joj je prilika!
Uzgred, ako netko ima prvi i drugi dio Macanova i Žeželjeva stripa "Corinthian: Death in Venice" za prodat' nek se javi moliću lijepo. Fala.
Preksutra novi strip ondje. Uradak je to na čijem scenariju radim s dobrim prijateljom Dečkima i smatram ga smješnijim od Tibora. Pa bacite okce.
Eto.


Post je objavljen 20.12.2007. u 00:41 sati.