Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princeskrafna

Marketing

DadO - štO reći više da ti kažem..

Punker, klOšar, neradnik...

Ma nije.. DObar mOmak.. Uvjerit ćete se u daljnjem tekstu.. :)

Image Hosted by ImageShack.us


Dakle, svijetlO dana ugledao 24.05. davne 1986 godine. Osim DalibOra pOnOsni (khm khm..) rOditelji imaju jOš dva sina.. Starijeg Mira i malOg AntOnia kOji ima 9 gOdina. Presladak je... :)
Živi tOčnO na granici između Baške VOde i Brela, al` pO njegOvOm to je Baška VOda. DObrO DadO, kakO gOd ti kažeš..:)
GOdine 2004 DadO završava SSS, smijer kOnObari i pOstaje OvO štO je sad. A tO šta je prOcijenite sami.. Heh:)
KaO štO ste primjetili Dalibor sluša muziku. I tO ne bilO kakvu. DadO sluša punk. Je. I tO vOli više Od ičega. Osim Od mene... NO, O tOme ćemO pOslje...
Utakmice. NOgOmet. ObOžava. Ne tOlikO kOlikO prije, al vridnO je znat.. :) I vridnO je znat da je u tuči između Hrvatskih i Engleskih navijača DadO dObiO šaku u glavu i da to mOžete vidit na OvOm videu



PO cilO litO radi u hOtelu i te pare zimi trOši na pijančevanje, kOncerte, CD-Ove i sličnO..
ObOžava tetOvaže. Ima ih..kOlikO OnO... 5!!! Na leđima MADBALL i natpis A.C.A.B., na nozi EXPLOITED, na prsima OmOt Od RANCIDA, te najnovija na ruci RISE AGAINTS..

DadO van, ljudi mOji uvik ima najmanje pO dvi cure.. :) Šarmer tOtalni.. Kad prOđe kraj škOle prOzOri se pOpune pOhOtnim, ljepuškastim licima djevojčica.. hehehe :) I dOk OvO pišem jedna curica uzdiše za DadOm, jedna za kOju se nikad nebi nada.. NIKAD.. Sad će me pilat.. Znam.. :)
TrenutnO nema nikOga, pa cure navalite!!! E! :)

Ja vam njega ObOžavam. Najdraže mi je kad DadO dOđe u Makarsku, uzme filmOva u videOteci i puuunO svega nećega za jest.. Ja jedem a DadO gleda film. Hehehe..
MalO zna bit agresivan.. POtuka se cirka 56 213 puta.. Al tO je OnO šta sam ja vidila.. :)

Image Hosted by ImageShack.us
DadO i ja prije 2 i pO gOdine.. Bez smijeha mOlim..:)

BiO mi je suvOznik u kObnOm padu i suučesnik u najgOrem Opijanju u živOtu. Je, krasan učinak na mene ima.. :)
Al svejednO sam ja u Oba slučaja gOre prOšla.. :) Kad smO s mOtOra pali, dObrO nisam bez kOlina Ostala, a kad smO pOpili bOcu višnjevače i kO zna kOlikO piva prije tOga ja sam se pO šanku penjala i pila direktnO iz bOca... :))
StOka mi je jednOm kaO kupiO leće.. :) On ih je kupiO, al ja sam ih platila..:)

DadO vOli pit, tO ste istO vjerOjatnO ustanovili.. Kad je pijan ili je agresivan ili slOži neku jaaaadnu facu, pOlublaženOg Osmijeha.. TO tribate sami vidit.. PresmišnO.. Ili se dere TULULULULULU sa rukama u pOdručju ušiji i takO maše, nO tO su naše interne...:)

Image Hosted by ImageShack.us


Dadu mOžete nać u kafe baru Stipe ili za šankOm u ROkija.. Sljedeću subOtu ide sa mnOm u Marinete, jel takO?

ČOvik se trudi OkO makarske mladeži, Organizira kOncerte.. Ali izgleda da nam i taj mali pOticaj neznaći ništa jer smO sami Od sebe truli i nikakvi za pOduzest neštO.. DadO, tebi svaka čast.. !! Ali dOk ExplOited ne dOvedeš, ništa ti se ne priznaje.. :)

DadO, ke te ja vOlim i ke ti mene, znam.. :) Ovi pOst je pOklOn za BOžić, s tim da ti meni ipak kupuješ nešto.. :)

POst nije OvakO treba ispast.. IakO smO se ObOje trudili, nismO se mOgli sitit nekih zajedničkih dOgađaja kOji bi vas interesirali. AAaaaaa.. !!! Neću takO.. Bezze je pOst.. :((
(Uvjerite me da nije:))







Post je objavljen 18.12.2007. u 22:53 sati.