Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

I ne samo u Karlovcu ...

... Tigrovi idu dalje



Trener kickboxing kluba Tigar Zoran Cicvara je na ultimate fight turniru OB Gula u Ogulinu održao u dva navrata demonstraciju svog sporta i svojih državnih prvaka.

Klub Tigar, osim titule državnih prvaka,je postigao i značajne uspjehe na prošlom Svjetskom kickboxing kupu koji je održan u mađarskom gradu Szegedu. Kao jedan od 6 klubova iz Hrvatske, Tigar je bio najuspješniji. Pod vodstvom Zorana Cicvare vratili su se iz Mađarske sa 2 zlatne, 3 srebrne i 3 brončane medalje.

Zoran Cicvara, dragovoljac domovinskog rata i policijski inspektor u mirovini, uspješno vodi klub Tigar koji se vrlo brzo širi. Ne samo da je klub aktivan u Karlovcu, već su osnovane podružnice, pa kasnije i kickboxing klubovi u Dugoj Resi, Draganiću, Vrbovskom. Po registriranom članstvu KBK "Tigar" je jedan od najbrojnijih u HKBS-u - 187 registriranih, a učlanjenih u sam klub više od 400.




A ja ću dodati - raznim porjektima (vidi jučerašnji blog), koristeći razne prilike (demonstracije kao što je ova), uska suradnja s roditeljima, stalna prisutnost u lokalnim medijima ... sve to rezultira velikim brojem članova, a i uspjehom najmlađih. Realno za očekivati je i nastavak uspona ka još većim i brojnijim uspjesima.




Post je objavljen 11.12.2007. u 23:59 sati.