Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

Svećano otvorenje sezone zimskih radosti na "KEČOLANDU"

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jućer je skijalište "kečoland" prvo privatno skijalište u ovom dijelu Europe
svećano otvoreno .
Otvorio ga je naš plemeniti grof Karlo(fotka)( fotku su uspjeli snimiti paparazi prije nego je nastradao naš Karlek )spuštajući se na luftmadracu brzinom oko 150 km na sat i naravno nakon kuhanog vina kojeg si je popil iz svoje kahlice, fulao stazu umjesto na stazu za penzionere spustio se sa skakaonice i naravno letio desetak metara po zraku ( šešir mu još i dan danas stoji zamrznuti u zraku) aterirajući na desni bok. uz ocjene sudaca
10.10.9. .
jetra slezena i ostale fine iznutrice tak su mu se pomješale da ih danas doktor traži ultrazvukom po abdomenu.

Nakon tako svećanog
otvaranja pridružila mu se i rodbina, ali ovaj puta na stazi zvanoj "gor pa dol " novo uređena staza samo za djecu i odrasle penzionere te za našeg bolesnog susjeda Medu.(pesek)

1. mjesto osvojio je naš reprezentativac IVO PIVO kako ga od milja zovu skijaši iz Austrijske repke uspjevši se spustiti 2. puta uz stazu dugačku 12,659 metara i pješice te se isto tako vratiti na poćetnu poziciji i zbog toga zaslužio je odmor na luftiču .

2. drugo mjesto zauzela je njegova milostiva a, grofova (moja) kćerka D
(i me poznato samo redakciji.) (fotka)

3. mjesto osvojila je pl. grofica , iako je sirota zalutala prilikom dolaska na stazu a , sve to zbog magle pred oćima od kuhanog vina. Gledatelji koji su došliu tisućama (do sada još nije viđeno na obroncima "KEČOLAND"-a) bodriti našu groficu nisu otišli razočarani.
Po ocjeni sudaca daleko bi dogurala da joj se nije desila ta nesreća, na svu sreću gorska služba spašavanja ju je na vrijeme našla.
(fotka).

Jako nam je žao da nisu na vrijeme stigli istina mladi, ali perspektivni skijaši Alen i Ivana iako su nas posjetili isprićavajući se zbog toga što nisu bili u stanju nastupiti a, navodno radi priprema za novogodišnju turneju u Frankfurtu,ali uz obećanje da će biti prisutni u drugoj utrci zvanoj
" leteći luftmadrac" odmah po povratku iz Frank. .(fotka)


Sve o našoj repki možete pratiti u svim dnevnim novinama u rubrici
"ljudi zar je to moguće" kao i u svim relevantnim međunarodnim tiskovinama koji se bave tim sportom i sa zanimanjen prate naša natjecanja.

Do sljedećeg kuhanja vinčeka bok!












:




Post je objavljen 17.12.2007. u 16:55 sati.