Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkzagreb4ever

Marketing

ZAGREB OVE JESENI:

Ove jeseni Zagreb baš i nije oduševio niti igrom a bogme ni mjestom na ljestvici.Igra je protiv nekih bila fenomenalna(npr. protiv Hajduka,Zadra,Međimurja i Rijeke)
Zagreb je postigao 28 golova,a zamislite primio 28 golova,kao da su to htijeli.Pobijedili smo 6 utakmica(Međimurje,Hajduk,Inter,Zadar,Varteks i Šibenik) ,a izgubili 9 utakmica(Sl.Belupo 2,Dinamo 2,Hajduk,Zadar,Rijeka,Osijek i Cibalia).Samo smo 4 utakmice odigrali neodlučeno(Šibenik,Rijeka,Varteks i Međimurje).
Trener je ostao isti:Miroslav Ćiro Blažević,jedino u upravi se zamijenilo jedno mjesto,mjesto upravitelja marketinga.Bio je Daniel Pavić a sad je Mislav Krznarić.U momčadskom kadru nije još bilo promjena,barem zasad,ali vjerovatno oće.
Najveća pobjeda:Zagreb 7-2 Zadar
Najveći poraz:Dinamo 6-3 Zagreb
Stojkić je 6 utakmica odigrao bez primljenog pogotka.Dok su napadači odigrali 6 utakmica bez postignutog gola.
Pred televizijskim kamerama smo igrali 4 puta,od kojih smo samo dva puta pobijedili(Varteks,Hajduk),a izgubili isto dva puta (Dinamo,Rijeka)
Najbolji strijelac je Kruno Lovrek sa 14 golova,ujedno najbolji strijelac lige!!!!Slijede Ibričić i Brkljača sa 3 gola.
Prošle smo godine bili bolji na ljestvici ali nema veze poravit ćemo to mi na proljeće.Iskreno se nadam da će predsjednik Medić i sportski direktor Čalo dovest mlade i potenijalne nogometaše ali i iskusne nogometaše.
Komentirajte i recite šta mislite o NK Zagrebu ove jeseni!!!!!

Post je objavljen 16.12.2007. u 12:54 sati.