Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marcys

Marketing

Koncert...GIBONNI!!!! Opet u Rijeci



Vozim se ja jucer prema Deanu, i na Krnjevu na jednom plakatu kraj kojeg prolazim svaki dan pise.. GIbonni Acustic Electric..i nis, ne reagiram ja , dok mi u zadnjem trenu nije zapelo za oko mali bijeli dodatak..KONCERTNA PROMOCIJA 21. i 22.12. Rijeka..Teatro Fenice!! ! I ono..skoro BUM, u tom trenu netko trubi..skoro sam se sudarila!! Ali sva sreca, nisam..ubili bi me moji doma da razbijem auto jer sam blejala u neki plakat..bang hhihihihhi

Dakle..Gibonni ce odrzati dva koncerta u Rijeci, nakon samo 10 mjeseci..to je kratko, s obzirom da je prije onog koncerta na valentinovo nije bio u Rijeci 8 godina!! Dani su 21. i 22. 12. a prostor je rijecko kino "Teatro Fenice", cijene se po cijeni od 100kn mogu nabavit u Dallas Music Shopu..i zato, svi..TRK u DALLAS po karte..broj je jaaako ogranicen buduci da je rijec os sjedecim mjestima, a to znaci da su numerirani..
I zato se Marcy (brze bolje), u danas zaputila..gdje? U Dallas po karte!! I odmah kupila i sebi i dragome..buduci da na onom koncertu za Valentinovo nismo bili skupa na koncertu (zbog jedne realno opasne osobe, i onog na karnevalu..), ovaj put cemo to nadoknadit!! Jedva cekam!!!!
Naravno, uzimam fotic, pa æe biti i fotkica i filmica..pa vas svih koji ne ulovite te karte obavijestim kako je bilo..njamismijeh

pozz

APDEJT: Samo da obavijestim sve vas koji karte jos uvijek niste nabavili, malo prije sam pogledala , da ih ni necete moc nabavit, jer ih vise NEMA!

Post je objavljen 14.12.2007. u 21:55 sati.