Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/explode

Marketing

Dobro koje činiš danas, ljudi će zaboraviti. No, ipak čini dobro!

Doći će njeno vrijeme. Njeno bolje vrijeme. Njen će se osmijeh pojaviti na licu. Njena će ruka veselo mahati prijatelju. Njen jastuk neće biti natpoljen suzama.
[.neodređena osoba.]
Njen će se život promijeniti.
KADA.?
Do kada treba čekati? Do kada treba plakati? Do kada treba gorjeti iznutra? Postoji li to bolje vrijeme kada će se nasmijati i reći svima da je sretna iz dna duše. Da ju ništa ne guši i da ne želi plakati više. Hoće li se pojaviti sunce na nebu koje će prekriti sve sive i crne oblake? Hoće li svi ožiljci nestati iz njena srca, sa njene mlade duše?
[.još uvijek neodređena osoba.]
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
HOĆE LI.?
Morat će jednom?! Duga će njeno lice obojati. Zrake sunca će dotaknuti njenu ruku i povesti je van iz te sjene. Njene oči neće biti pune pogleda bez cilja. Probudit će se iz te noćne more i shvatiti da je njeno vrijeme došlo da promijeni sve što je do sada živjela na krivi način. Neće si dopustiti takvo stanje, neće dopusitit da je spuste i pokopaju.
[.neodređena osoba?.]
PROBLEM.?
Je glupost.
I možda se čini neriješiv, no kakav bi to život bio kada bi postajale stvari koje se ne mogu riješiti. Kada bi zapeli na jednom mjestu i ne bi se mogli pomaknuti ni lijevo ni desno. I možda nas ponekad stvarno nešto okrene. Možda ponekad puknemo i ne možemo se kontrolirati. I svega nam je dosta, i života i disanja, i najradije bi da nas nema, no zašto smo tu?
Zapitala se neodređena osoba treba li biti na tome zahvalan? Ej, alo! Pa Bogu hvala da treba biti. Znamo jednu stvar, nitko nije savršen, ništa nije savršenstvo, svi radimo greške. Netko manje, netko veće, no zar je to razlog da odustanemo? Da poželimo da nas nema, a nekome smo potrebni. Kaže osoba da joj je teško kada vidi da drugima nije lako, a stvarno im ne može pomoći, no na njoj je samo da tu bude. Da ih zagrli, i da im pruži podršku, razgovor i da sluša.
Ne može jedna osoba sve promijeniti, no živote onih koji su joj blizu može poboljšati, može ih oživjeti.
[.neodređena osoba.]
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Hm, moguće da se većina ponekad osjeća kao ta osoba. Zar da? Ne znam. Stvarno ne znam što će nam sve to, ti problemi i sranja? Zar ne bi bilo lakše da se smijemo svaki dan i uživamo,a ne da proživljavamo teške trenutke. No oni, koliko god nas ubijali i oduzimali godine živote, toliko nas i jačaju i dižu više i više.
I moramo ići dalje, ne smijemo odustajati. Jer pogledajte sad oko sebe i vidjet ćete nekoga tko vam je nedavno rekao da vas voli. Mislite da vam laže ili mu je stvarno stalo do vas?
Zapamtite, treba vas ovdje.!


Post je objavljen 15.12.2007. u 17:28 sati.