Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmladostkastela

Marketing

Sućurački veterani NK Jadrana darovali vatrogascima TV prijemnik

Na blagdan Svete Lucije, 13. prosinca u večernjim satima u Vatrogasnom domu DVD-a “Mladost” u Kaštel Sućurcu održana je svečana primopredaja TV prijemnika kojega su veterani HNK-a Jadran darovali DVD-u “Mladost”.

Vođeni mišlju kako je ovo vrijeme darivanja, veterani HNK-a “Jadran” u čijoj je organizaciji prošle subote u Velikoj sali DVD-a “Mladost” održan ples i bogata lutrija pod nazivom “Noć veterana”, odlučili su dio prikupljenih sredstva utrošiti u dobrotvorne svrhe, odnosno odlučili su prijateljskom Društvu darovati TV prijemnik.

“Pošto su sudbine sućuračkih nogometaša i vatrogasaca u ovom slučaju isprepletene, naime, mnogi članovi DVD-a „Mladost“ su nogometaši, a isto tako su mnogi igrači HNK-a “Jadran” vatrogasci, odlučili smo se za ovu dobrotvornu akciju njegujući tako dugogodišnju suradnju dvaju sućuračkih društava!”, izjavili su Jadranovi veterani prilikom uručenja poklona.

“Zahvaljujemo se veteranima Jadrana na poklonjenom tv prijemniku, koji će nam izvrsno poslužiti prilikom dugih noćnih dežurstava”, rečeno je od strane Uprave DVD-a “Mladost”.





Preneseno sa: SUĆURAC INFO

Post je objavljen 14.12.2007. u 09:10 sati.