Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acab1950

Marketing

kukavice iz maksimira

Tajnik Torcide Stipe Lekić: To što su Bad Blue Boysi učinili nema veze s navijaštvom



Zagrebačka policija danas je izvijestila o uhićenju 22-godišnjeg pripadnika Bad Blue Boysa kojeg sumnjiče da je s još trojicom 30. listopada oteo 18-godišnjeg torcidaša te ga prisiljavao da oda imena i adrese ostalih hajdukovaca iz Zagreba.

Za komentar ovog incidenta smo pitali tajnika Kluba navijača Hajduka "Torcida" Stipu Lekića.

- Tužno je to uopće komentirati. Sramotno. BBB-ovci se ne mogu suprotstaviti na tribinama pa hvataju pojedince po Zagrebu u dane kada nisu utakmice. Takvo što nema veze s navijaštvom i nepisanim navijačkim pravilima - rekao je Lekić, ne želeći još više dolijevati ulje na vatru.

Prema policijskom izvješću, Jura J. i za sada tri nepoznata mladića oko 22 sata su na parkiralištu u Vukovarskoj ulici dočekali Dina K. te su ga na silu odveli u obližnji park i prijetili mu kako bi im rekao imena i adrese ostalih torcidaša iz Zagreba.

Budući da je Dino to odbio učiniti, osumnjičeni navijač Dinama ga je nasilno posjeo u automobil u koji su potom ušla i trojica mladića. Tijekom vožnje po Zagrebu nastavili su mu prijetiti pa im je otkrio neke od traženih informacija, nakon čega su ga pustili u naselju Travno, izvijestili su iz zagrebačke



LJUDI VAŽNA OBAVJEST:

ISPRIČAVAM SE SVIMA KOJIMA NISAM ODGOVORIJA NA KOMENTARE, ALI IMAM OBJAŠNJENJE !!

IMAM VELIKIH PROBLEMA SA SLANJEM KOMENTARA, I DA POŠALJE JEDAN KOMENTAR TRIBA MI 10 MIN !!

ALI NE BOJTE SE, KOMENTARI ĆE BITI UZVRAĆENI U PONEDJELJAK 17.12.2007...
ETO TO JE SVE !!!
POZZ...I NASTAVITE MI KOMENTIRATI...


Post je objavljen 15.12.2007. u 06:49 sati.