Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gladusa

Marketing

Objavljen je i grafički dio Prostornog plana općine Pašman

Tek prije par dana na pasman.hr je objavljen cijeli prostorni plan. Iz grafičkog dijela izdvajam nekoliko karti bez kojih sve do sad nismo mogli točno i sa sigurnošću interpretirati gdje su granice izgrađenog, gdje gusto izgrađenog (S1), a gdje neizgrađenog dijela građevinskog područja Gladuše.

Skoro cijela Gladuša je izgrađeni dio GP-a, a S1 su zone unutar izgrađenog dijela GP-a. U S1 su kriteriji za legalizaciju praktički prilagođeni stanju u prostoru, a u ostatku izgrađenog i neizgrađenog dijela GP-a vrijede redovni kriteriji.

Ždrelac - namjena prostora
legenda
Izgrađeni i neizgrađeni dio građevinskog područja - Gladuša

UPU - Gladuša

UPU preklopljen satelitskom snimkom

Moram napomenuti da je ova zadnja slika neslužbena. Radi se o nepreciznom preklapanju satelitske snimke i dijela karte službenog PPU. Također, evo i nova Google Earth datoteka (gladusaUPU5000.kmz) s kojom možete preciznije locirati pojedine kuće unutar navedene tri građevinske zone: neizgrađeno, izgrađeno i gusto izgrađeno.

Povezano:
objavljen-je-prostorni-plan-opcine-pasman
usvojen-je-prostorni-plan-opcine-pasman
urbanisticki-plan-uredenja-gladuse

Sad nam slijedi označavanje granica terena i zračno snimanje Ždrelca 15.2.2008., pa detaljna izrada UPU-a, a nakon toga po novom Zakonu o prostornom uređenju i gradnji moramo podnositi zahtjeve za izdavanje "rješenja o uvjetima građenja".



Post je objavljen 15.12.2007. u 03:09 sati.