Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dio

Marketing

"Jebeš Hrvatsku"

Evo, da budem ažuran (hvala mnogo Spiritfall, što si me podsjetio) post posvećen najpoznatijem, najnetalentiranijem i daleko najnekulturnijem rapperu na sceni - 50 Centu, "Fiftiju".

Dakle 50 centi jebe Hrvatsku.

Da ponovim: 50 centi jebe Hrvatsku.

Nakon nezasluženog dočeka i pretjerane pompe, na koncert mu dolazi desetak tisuća obožavatelja slušati njegove proljeve od pjesama, s proljevom od glazbe i proljevom od teksta. I nakon svega toga se usudi jebati moju domovinu. Još je nadodao da se više ne vraća u Hrvatsku, na što ja kažem: "Ajde, bar nešto pozitivno."

Njegova glazba je baš poput njega, bez dubine, originalnosti i osnovne kulture. Teme pjesama su žene (kako ih on voli nazivati "kučke"), novac, bande, klanje, oružje i skupi auti plus kombinacije. Kada ne govori o ovim temama, onda se divi sebi i svemu što je postigao. I to je 50 cent. Ne znam kako sam uspio ovoliko puno napisati o njegovoj plitkoj egzistenciji. Pa ja mora da sam genije ;)

Neka Fifti, jebi ti Hrvatsku, jer će 10. 8. Iron Maiden pokazati tko može okupiti više ljudi, tko je pristojniji, kulturniji i tko svira bolju mjuzu. Čak je u pripremi i veliki transparent za Dickinsonov 50. rođendan, koji će ući u Guinessovu knjigu rekorda kao najveća rođendanska čestitka. A ti, gospon Fifti, si drugorazredni glazbenik i trećerazredna osoba.

Post je objavljen 12.12.2007. u 20:06 sati.