Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ofishlvulva

Marketing

ZA DOM (ZDRAVLJA) SPREMNI vol.1

ANTE GOTOVINA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ante Gotovina je nastao kao izrod na otoku Pašmanu 1955. U ratu je bio za "svoju stvar" i hrpu para (ipak je bio plaćenik). Nakon masakra civila koji su bili naoružani suzama i željom za milošću mirno u bijegu napušta svoju drago Rvacku pred hordom pomahnitalih smradova iz Haaga koji ga žele zatvoriti zato što je bio nježan prema poklanim civilima. Uhićen je na Kanarskim otocima gde se našao sasvim slučajno sa debelom svotom gotovine (hahaha) u novčaniku i još debljom svotom na računima po mnogim bankama diljem prekrasnog i na primer mnogima zapadnog kapitalističkog sveta. Molimo se Sv. Jebemu i nekom tamo liku (zovu ga Bog) koji je u biti manje istinit od priče o Crvenkapici, za oslobođenje našeg đenerala Keša. Slučajno je masakrirao stotine civila i ratnih zarobljenika...a jebiga, dešava se.

MIRKO NORAC
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Mirko Norac rođen je (nažalost) 1967. neđe pored Sinja. Bio je Rvacki general bojnik već sa nekih 25 godina iako nije ni dupe znao da pravilno obriše (možda jednostavno nije intelektualno za tako nešto sposoban). Bio je i alkarski vođa no za to me boli amplang. Uglavnom dobio je par godina zatvora za zločine koje je počinio Casper i digo je ni kriv ni dužan domoljube na noge (usta on, ustaše svi)...

MARKO PEDERKOVIĆ TOMSON
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Izlego se 1966. u zapizdini Čavoglavama u dalmatinskoj zagori. Od malena je pokazivao svoju pamet i stoga ne čudi da je već sa 14 naučio čitati i pisati, a zatim je skoro i završio osnovnu školu. Poznat po paljenju krajine (samo u pesmama) i neartikuliranim pretnjama četnicima (reda radi). Nakon svršetka rata otkriva civilizaciju i odlučuje se za mejkover. Ošišo se i nabavio si zube. Sretan što skoro izgleda ko čovek odlučuje se posvetiti muzičkoj karijeri. Time se bavi i danas i zgrće pare zahvaljujući iljadama kretena koji daju pare za njegovo smeće.

Kako reagujete na ovaj post?
Ja sam ustasa i mrzim te
Ja sam ustasa i ubicu te
Ja sam ustasa i masakriracu te
Ja sam ustasa-gej sam (vredi i za ova tri odgovora iznad)
Pivo je zakon
Marihuana je zakon
Gotovina, Norac i Tomson cine savrsen ljubavni trokut
  
pollcode.com free polls



drugi dio očekujte idućih dana

Post je objavljen 12.12.2007. u 17:50 sati.