Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/softa

Marketing

Bad Blue Boysi upali na trening Dinama i vrijeđali igrače!

DINAMOVI najžešći navijači danas su 15 minuta prije 16 sati upali na trening hrvatskog prvaka želeći izraziti nezadovoljstvo igrama Modrih. Trening nije bio prekinut, ali igrači su bili vidno iznenađeni upadom skupine od 15-ak navijača.

Navijači su se na terenu zadržali desetak minuta, nakon čega je Ivanković s Modrima odradio još 20-ak minuta treninga.

Navijači su opovrgnuli da je njihov upad imao veze s transferom Luke Modrića, a Dinamovog veznjaka su navodno i pohvalili za požrtvovnost, za razliku od drugih igrača kojima nisu zadovoljni i koje su izvrijeđali. No, Modrić je svejedno morao poslušati bukvicu koju su bijesni navijači očitali igračima jer bi on "kao kapetan morao malo prizemljiti ostatak ekipe".

"Manekenke koje skupljate naokolo nisu vaša obitelj, mi smo vam jedina obitelj. Samo vas mi pratimo na svakoj utakmici i navijamo za vas bez obzira na sve. Dužni ste početi se dostojno boriti za sveti dres koji nosite", bijesno je Dinamovcima izreferirao jedan od Dinamovih navijača, koji je posebno ljut bio Mandžukićevim ponašanjem nakon poraza u Koprivnici. Dinamov je napadač navijačima kad je napuštao teren navodno dobacio - "Pušite mi kurac!"

"To možeš raditi u svom selu, ali ne i u ovom svetom klubu", poručili su BBB Mandžukiću.

Boysi su nezadovoljni igrama Modrih, koji su u posljednjih nekoliko utakmica poraženi od HSV-a i Slaven Belupa, te su teško došli do pobjede protiv Međimurja.

Jedini igrač, osim Luke Modrića, kojeg su Boysi poštedjeli navodno je bio vratar Georg Koch čijim su zalaganjem i borbenoću navijači zadovoljni. Susret je ipak završio u prijateljskom tonu, a navijači su treneru Ivankoviću, nakon što su završili sa svojim izlaganjem, uručili i šal Bad Blue Boysa, koji je Profesor zavezao oko vrata.

Dinamove predstavnike za odnose s javnošću ovaj događaj, čini se, nije pretjerano zabrinuo pa je jedan od glasnogovornika Modrih, Ado Kožul, nakon treninga novinarima rekao kako su ovakvi navijački ispadi "sasvim normalni u velikim europskim klubovima".



Post je objavljen 12.12.2007. u 16:53 sati.