Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kikovica

Marketing

USTATI ILI ODUSTATI?

Reći će mi moji doma:" 'ko te tira?". Znam da hoće. Već su mi rekli bezbroj puta. Ali ja se ne dam od svojih nastojanja da dokažem i sebi i njima da može čovjek stvoriti nešto sam i bez igdje ikoga svoga. I kako sam odlučila, tako mi i je. Nije da mi je teško, fale mi svi, ali to smatram nuspojavom svoga odlaska. Čak sam stekla puno prijatelja koji su tu kad god mi je frka. Hvala im na tome.
Imam uspone i padove, valjda kao i svatko, ali kad me opere sentiš onda ne znam što bi sama sa sobom. Sve držim dalje od sebe, da ih zlu ne trebalo, možda ne inficiram. E tako i sada se trenutno osjećam jadno i nemoćno. Možda je zbog Božića, ipak sam sve ove godine, bez iznimaka, bila sa svojima u toplom domu i s najvećim osmijehom preko usta. Volim ih neizmjerno svih.
Nemam osjećaj da stiže Božić, a to mi nije drago. Veselila sam se svakom k'o malo dijete, svi oni shoppinzi oko poklona, kićenje bora, odlaska na ponoćku i tulumarenja nakon. Obožavam poklone i iznenađenja, isto tako volim nekoga iznenaditi. Znam da ću i ja, kad budem imala svoju obitelj, biti ista kao i moja, s istom radošću ću obavljati sve potrebno da bi vidjela njihova sretna lica. Pitam se što mi ja sad? Nemam volje ni otići kupiti svijeće u crvenim bojama. Sve što sam napravila jest to da sam objesila zlatno bijelu zvjezdicu sa zvončićima na ulazna vrata. To je sve.
Inače smo svi doma više-manje kreativni, izrađujemo gluposti, što nam padne na pamet. A ja sam zahrđala. Ni to mi se ne sviđa. Možda su me oni inspirirali na takve pothvate, možda smo uživali natjecajući se čija će ideja biti bolja. Ovdje toga nema, ili još nisam upoznala nekoga s kim bi mogla podijeliti svoju kreativnost.
Ako je tako zašto sam onda otišla? Možda ipak nisam procijenila i odvagnula što gubim a što dobivam. Sviđa mi se ona: "Who dares wins", pa opet s druge strane mislim da nije uzalud.
Veseljak sam pravi i zato me ovo ubija, ali znam da će proći.
To je sve od lošeg vina ili možda od ovog sivila koje nema namjeru, bar ne tako skoro, otići s mog prozora.


Post je objavljen 12.12.2007. u 15:54 sati.