,zujimkrozzivot.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zujimkrozzivot

Marketing

mačka na roštilju... upaljenom...eek

zaokupljena sam kartama... otkrila sam čari pasijansa i ne dam se od paverbuka. zatupljujuće, krajnje, ali ima puno zbrajanja.
dakle, pola svijeta se presvuklo u depresiju. sve te silne lampice, božićne đinđe... kakva depresija.. na trenutak me sve to razveseli, kasnije se opet osjećam ko drek. neobjašnjivo, pogotovo za jednu osobu poput mene...
bar je kiša. melnakoličnost, sivilo, jednoličnost, spavanje. jum jum jum... još uvijek odlučujem hoću li na dijetu ili ne. ne primam savjete, okanite se toga odma u početku. vaši komentari na moj izgled su nepoželjni. jer bi svi rekli da nemoram, a ja baš hoću.
spremala sam si gajbu jučer. to je izazov. stvarno, nagutala sam se prašine i mislim da sam pojela pauka...
uglavnom, ne znam gdje mi je što i to me ljuti. što je to s urednošću da nas toliko zbuni? to je valjda neko nepisano pravilo, nikad, ama baš nikad kad ja nešto spremim, ja to nemogu naći. to uporno pokušavam svima objasniti i time opravdati svoju neurednost, ali nitko ne vjeruje. a ja jadna izgubljena u čistoći... drugi je dan sve opet razrovano jerbo se traži izgubljeno.
Image Hosted by ImageShack.us

pojela sam puno čokolanih buhtlica. ne, nije dobro, i da, uništava moj san o dijetanju i mršavljenju, al me boli briga. male, pune čokolade i tako savršeno fine... grešni užitak broj neznamkoji, imam ih puno.
ne znam što bih za novu godinu... kakva jesam u zadnje vrijeme, najradije bi legla i spavala. i probudila se ko da ništa nije ni bilo. u čemu je fora, ja bi slavila samo svako tisućljeće. svaka nova godina... pih, bezveze. isprika da se nalijemo ko deve i kao sve to ostavimo iza sebe jer smo ušli u novu godinu i krećemo ispočetka. ne krećemo! sve je isto, svi ljudi, sve dlake, sve zgrade, sve je samo godinu dana starije. i šta je s onima koji naprave neš poslije ponoći nove godine? oni su si već početak zasrali... ali vjerojatno ću bit ovca ko i sav narod i nacija i negdje "slavit" starenje. bljak I say, bljak!

Post je objavljen 09.12.2007. u 21:28 sati.