Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/elektrokuhinja

Marketing

Kuda za Novu?

Negde u ovo vreme treba se pozabaviti i razmišljanjima šta ko i gde za novu godinu. Ja sam jedno još davno odlučila. Znam šta neću, a to je:

1. Da idem na neku žurku u klub/kafić. Da tamo nekom dajem 30 evra za malo žu-žu-a i sirćetnog vina ne dolazi u obzir. To je ok za one koji imaju 18 godina.
2. Da idem u kafanu/restoran za 50 evra za svinju na ražnju i fensi vino uz tamburu il trubu. To je ok kad budem imala 100 godina. Mada tada sigurno neću moći da jedem svinju, a verujem da ću bar malo muzičkog ukusa sačuvati pa to otpada u svakom slučaju.
3. Da idem na trg. Da se smrzavam uz Majinu novu godinu, petarde i gužvu. Sve me jeza podiđe od same pomisli.


Ono što sam smislila ove nove godine je sledeća kombinacija. Nekoliko prijatelja kod mene na večeri, dobra klopa, odlično piće, kvalitetna muzika i treba li mi još nešto?

E sad, tu je jedan problem. Ne znam šta da kuvam. Treba da bude, neko predjelo, neozbiljno, zatim nešto ozbiljno, salate, neko meso, kanapei, uh pa svega pomalo. Biće i vegetarijanaca i zakletih mesoždera.

Molim savete, predloge i recepte. Na mail ili u komentar. Pogotovo za te kanape-varijante.Post je objavljen 09.12.2007. u 15:24 sati.