Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/putdosrca

Marketing

MALE PREDBOŽIĆNE PRIPREME





Razradite plan pospremanja doma, jer želite da vam Isus kao dragi gost dođe u čisto. Možete početi i s ukrašavanjem kako bi vas pogled na šarene i blistave ukrase ugrijao u hladnim i dugim večerima.


Vrijeme došašća

Vjenčić za vrata sačuvajte za početak došašća. Pripremite svoj dječji adventski kalendar i nove svijeće za adventski vjenčić koji ćete paliti od Prve nedjelje došašća.

Vrijeme je za blagost, srdačnost i ljubaznost, za susrete s prijateljima koje ste zanemarivali tijekom godine, za prekid strogoće i za međusobno opraštanje. Izbjegnite gužvu, strku i grozničavost jurenja po šoping centrima, pa poklone kupite na vrijeme. Samo pažljivo slušajte ljude što pričaju i znat ćete što su poželjeli za ovaj Božić.

Poštedite poštare i čestitke pošaljite prvog adventskog tjedna. Također ne zaboravite mandarinu i čokoladu u čizmici na prozoru na svetog Nikolu, bez obzira na vaše godine.

Ne čekajte zadnji čas za predbožićnu ispovijed, da ne bi protekla frenetično i u nervoznom čekanju u redu, nego u miru i sabranosti. Dovoljno je što ćete znojni u debeloj jakni čekati u dugačkom redu dobro zagrijanog supermarketa da na blagajni platite baš onu najvažniju zaboravljenu namirnicu za potpunu božićni trpezu.

Ne gubite strpljenje. Ne očajavajte nad lošom klijavošću pšenice nakon svete Lucije. Ne očekujte da određena knjiga koju ste obećali za dar na Badnjak na polici knjižare čeka baš vas, kao ni nečiji omiljeni parfem, kompjutorska igrica ili komad odjeće u određenoj veličini i boji. Kupovina poklona u zadnji tren i to osobama koje su zaslužile više najkraći je put u razočaranje i konflikt. Ne očekujte previše, ne morate dati svoj maksimum da svima ugodite, jer je to jednostavno nemoguće.


preuzeto s portala Križ života



Post je objavljen 09.12.2007. u 08:48 sati.