Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glorytothebrave

Marketing

Obavijest

Poštovani čitatelji, prijatelji i blogeri, ovim putem obavještavam vas kako je kucnuo čas kada ovaj blog prelazi u drugu fazu svoga stanja, fazu mirovanja. Ovu odluku, naime, donio sam prije nekoliko mjeseci otkada i ne pišem redovito, stoga samim time potežem logičan potez kojim do daljneg paraliziram svoj blogerski rad. Uistinu mi je bilo izuzetno zadovoljstvo dijeliti s vama svoje najiskrenije mišljenje. Hvala i Carnetu koji je prepoznao tu iskrenost u mojim postovima, i tamo jednom prije godinu dana, nagradio me 2. mjestom na natječaju za najbolji blog Hrvatske. Isto tako zahvala ide i uredništvu blog.hr -a koji su mi u nekoliko navrata omogućili medijsku eksponiranost na službenim stranicama i time podigli ovaj blog na višu razinu.

Ipak, shvatio sam kako je moja misija trenutno završena, kako su mi apetiti zadovoljeni, a i ciljevi dosegnuti, samim time, zahvaljujem se na vašoj podršci tijekom ove dvije i pol godine koliko blog egzistira i izričem nadu u ponovni susret jednom kada ću ponovo osjetiti potrebu da se čuje moj glas.

U burnim sam životnim godinama, o leđa se prelamaju sve važne životne odluke i najiskrenije mi je žao što te detalje ne ću moći podijeliti upravo sa vama koji ste, iako malobrojni, rado svraćali k glorytothebrave-u i podržavali ga u radu i djelovanju.

Konačno, isprika svim onima koji su ovih mjeseci očekivali više od mene, no takvima poručujem: vratit ću se ! Jači, bolji i iskusniji. A do tada, do tih možebitno dalekih vremena, lijep pozdrav! Srdačan pozdrav do onih dana kada ću se vjerojatno osvrtat na svoju mladost u oblicima memoara, ali znajte, u ovome blogu ima još potencijala i ja ću ga nastojati maksimalno iskoristiti. Živjeli !

Post je objavljen 07.12.2007. u 19:35 sati.