Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

Poziv iz naše sjeverne pokrajine AUSTRIJE

blablahrvatskahrvatska Danas dobio službeni poziv iz naše sjeverne pokrajine Austrije,
da posjetim glavni grad Winkl, a, kako nije bio predviđen taj posjet u ovoj godini , trudili smo ga uvrstiti u 2008. i to najverojatnije već odmah polije Nove godine.

Poziv su mi uputili uz naš poznati poklik je....... Canadu, prvi među jednakima gos. Mateus Bedenikovich gradonačelnik glavnog grada Austrije
te dogradonaćelnica Patrizia,Bedenikovich,
Kako je to ipak Hrvatska pokrajina a ,poznato je da je najučinkovitije vladanje državom ilti gradom ako se resori podjele među obitelji , kumovima, i eventualno neke manje odgovorne resore prijateljima, tako i poglavar sjeverne Austrije gospodin Mraio Bedenikovich , (iako iz sjene politiku vodi njegova gospa Melinka Bedenikovich) dodjelio je mjesto gradonačelnika i dogradonačelnika svojoj dalnjoj obitelji sinu i kčeri.
Pošto me je poglavar diskretno zamolio da ne objavljujem njegove slike
tako da za sada možete vidjeti samo njegovu gospu Melinku.

To ipak neče biti radni odmor iako pokraj glavnog grada Winkla postoji poznato, skijalište "zwei prasicen po kurzi laufen"a, pošto posjet nije dogovoren na vrijeme skijalište se nemože zatvoriti za našeg posjeta, pa se stoga moramo zadovoljiti sa manjim skijalištem "Zurbringenschau".
Staze su i tu odlićne vučnica na žgance, i cipelcug gor pa dol, ali
bitno je da su staze dugaće i do 10 metara.
Najtoplije zahvaljujemo na pozivu gradonačelnika kao i poglavara i njegove gospe, sa zadovoljstvom smo se odazvali pozivu u tu svrhu odgađamo put u Canadu. Jeb.. Canonadu.
Čao do skorog povratka !
Karlo pl. Papec i njegova milostiva Vjekoslava poglavari pokrajine
"KECHOLAND".a>

Post je objavljen 07.12.2007. u 19:01 sati.