Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unrealfilmovi

Marketing

Mortal Kombat: Annihilation (1997)

Trailer
Režija: John R. Leonetti
Scenarij: Lawrence Kasanoff,Joshua Wexler,John Tobias,Brent V. Friedman,Bryce Zabel
Uloge: Robin Shou,James Remar,Talisa Soto,Sandra Hess,Brian Thompson,Musetta Vander,Lynn 'Red' Williams...
Žanar: Akcijski,Fantasy
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča: Gdje je jedinica završila dvojka se nastavlja.Shao Kahn je oslobođen unatoč tome što su zemljani pobjedil i namjerava osvojiti zemlju i zgaziti Raiden sa svojom vojskom koja se sastoji od jednog loše modeliranog Cgi minotaura, užasno dosadane i iritantne Queen Sindel koja je majke od Kitane,hrpetine ninđa koji ispadaju sa ljubičastog neba i još par čudaka. Liu Kang i ekipa treba spasiti svjet i izgleda da je jedini način se nalazi u tome da spase dušu Queen Sindel. BTW priča je ionako loša,nezanimljiva,glupa i ne da mi se više pisati o njoj.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O filmu: Ovaj nastavak mi je zbilja ispao kao veliko sranje. Sve je loše od režije,glume,iritantnih CGI efekata,priče,fajtova i itd. No da recenzija ne bude prekratka ipak ću malo više napisato o problemima.Prvo film počinje užasno sa scenom gdje ljubičasto nebom napravljeno od kompjuterskih efekata izbacuje negativce,pa smo upoznati sa Shao Kahn kojega glumi Brian Thompson. Taj čovjek je poznat po tome što glumi negativce u jeftinim filmovima(osim Cobre i Fright Night Part 2 koji su imali dobar budget),mogu reči da ima dobar fizički izgled za negativca,ali je loš glumac i njegovi dijalozi su katastrofa. Ostali negativci su isto loši,pol ih sadrži usrane dijaloge i svojim cerekanjem će vas iritirati. Zapravo svi likovi iz Mortal kombata 3 koji su ubačeni u film su slabo iskorišteni (pa ako vam se sviđa neki od tih likova biti ćete razočarani kakvu bezveznu i kratku ulogu imaju u filmu) i ispadaju smješno zbog loše maske,kostima i Cgi efekata. Stare likovi iz prošlog filma večinom glume drugi glumci što je jako vidljivo jer Sonya Blade je manje sexy,a Rayden je postao dosadan i jadan od kada ga ne glumi Christopher Lambert i jedan od meni dražih likova Johnny Cage makar ga glumi drugi glumac je več ubijen na početku. Što se tiće režije John R. Leonetta,da je čovjek snjima više filmova po igrama mogao bi možda biti slavniji od Uwe Bolla,dobro ovo sam možda pretjerao u pljuvanju ,ali kamera je tako dosadana i amaterski postavljena i redatelj se večinom orjentira na slabe specijalne efekte. Film je barem mogao biti zabavan budući da ima puno borba,ali ništa od toga jer su borbe čak dosadne. One prve su još malo gledljiva makar loše,ali borbe na kraju filma su snimljene iz loših kadrova,slow motion je loše korišten i koj kurac je bila ona završna boba divova izvedena CGi efektima?

Ništa pozitivno ne mogu nači za ovaj nastavak osim što su uveli neke likove iz MK 3 i što film ima kraj. Glupi Street Fighter koj sam kasnije pogledao mi se činio još kao remek-djelo usuprot ovome jer je bar bio zabavan,a ovo nije niti zabavno niti zanimljivo nego je sranje koje je osvojilo lošu ocjenu koju nisam dosada dao niti jednom filmu.

Ocjena 1/5

Zanimljivosti i ostalo:
-James Remar koj je glumio Rayden je navodno išao na audiciju za Johnny Cage.
-Christopher Lambert je trebao glumiti u ovome nastavku opet Rayden,ali nije mogao jer je trebao glumiti u Beowulfu.
-Lynn 'Red' Williams (Jax) i Deron McBee (Motaro) su bivši američki gladiatori i imaju zajedničku borbenu scenu.
-Nisu imali velik budget pa su neke uloge u filmu dali kaskaderima. Recimo Ray Park je napravio dvije uloge kao Raptor, Tarkatan i J.J. Perry kao Scorpion, Cyrax.
-Glumac Chris Casamassa koje je glumio Scorpiona u orginalu nije glumio ovdje jer je radio kao kaskader u Batman & Robin filmu.
-Michael Jai White je trebao glumiti Jax,no s vremenom je dobio ulogu Spawna.

Post je objavljen 06.12.2007. u 21:42 sati.