Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelinmyheart

Marketing

Kako biti fit i voljeti svoje tijelo!!!!!!

Holivudske zvijezde su nakon trudnoće začas ponovno fit, imaju prekrasnu kožu i izgledaju besprijekorno. U čemu je tajna njihovog zanosnog izgleda i kako se nose sa sitnim nedostacima i kilogramima?

Zaboravite razne dijete i pročitajte recepte za savršenu figuru koje primjenjuju poznate face.

Heidi Klum Recept ove uspješne manekenke i majke troje djece koja je samo nekoliko mjeseci nakon poroda nosila reviju donjeg rublja Victoria Secret, je u kontroli. 'Svatko zna što bi smio jesti, a što ne, pitanje je samo držimo li se toga', rekla je Heidi. Ona sama priznaje da ne jede puno slatkiša niti brze hrane.

Kaže da nije tip osobe koja će otići u restoran i pojesti tjesteninu i brdo kruha, pa uz tijesto radije kombinira salatu. 'Uz svako jelo jedem nešto zeleno. Tako recimo uz pancetu možete pojesti malo luka i prokulica. Na taj način slaninu vole jesti Nijemci', kaže Heidi otkrivajući kako dvije godine nije jela nikakvo meso osim pancete i ipak se deklarirala kao vegetarijanac.

Jessica Alba Glumica koja je mnogo puta proglašavana najseksipilnijom glumicom na svijetu otkriva da je tajna njezine linije u tome što sama kuha svoje obroke. 'Svi u mojoj obitelji imaju problema s viškom kilograma, stoga sam kako bih bila zdravija počela kuhati već sa 12 godina.' Dan započinje žitaricama i voćem. Za ručak jede ribu i salatu, a za večeru salatu od piletine. Osim toga, glumica pet puta tjedno vježba po sat i pol.

Jennifer Aniston Nakon što je odbacila nezdravu hranu istesala je liniju i postala seksi 'prijateljica' Rachel. 'Jela sam puno nezdrave hrane i loše sam se osjećala. Čak mi je i tata rekao da imam stražnjicu tako veliku da se na nju može servirati čaj', priznala je Jennifer. 'No nisam bila debela. Imam grčke korijene, a Grkinje su žene s oblinama, grudima i stražnjicom.' Glumica sada pazi što jede i vježba redovito, tako da je njezina linija besprijekorna.

Catherine Zeta Jones je uvijek za - aktivnost. Glumica je priznala da ima dobar apetit i voli jesti, pa je stoga njeno sredstvo u borbi protiv kilograma vježba. Osim toga, ide i na jogu, a za održavanje idealne težine preporučuje puno hodanja te redoviti san.

Claudia Schiffer Slavna manekena kojoj mnogi zavide na vitkoj figuri koju je zadržala i nakon poroda priznaje kako nikada nije na dijeti. 'Držanje dijete ti poremeti metabolizam, stoga umjesto da si uskraćujem hranu jedem tri puta dnevno, a ujutro pojedem puno voća jer je dobro i pročišćava organizam', rekla je manekenka. Trudi se također izbjegavati slatke zalogaje između obroka, no ako se ipak zaželi čokolade, priušti si koju kockicu. 'Ukoliko sami sebi uskraćujete određenu hranu, samo ćete je još više željeti', rekla je Schiffer.





Eva Longoria Seksi 'kućanica', latino glumica Longoria genetski nema problema s kilogramima, no za održavanje dobre linije ipak je potrebna vježba. No kako glumici brzo dosadi vježbanje, njezin osobni trener Tony osmislio je program koji joj nikako ne bi smio biti dosadan. Tri puta tjedno Eva vježba sve, od kick boxinga do joge. No najviše vremena izvodi vježbe koje njezin savršeni trbuh drže u formi.

Geri Halliwell 'Kada sam bila mršava moj ljubavni život bio je poput pustinje. No istog trenutka kada sam se udebljala sve se promijenilo', rekla je pjevačica.

'Kada sam napunila 30 godina prestala sam kontrolirati stvari i konstantno težiti savršenstvu. Sada pazim što jedem kako bih bila zdrava, a ne kako bih imala savršenu liniju', zaključila je spajsica Geri.




Scarlett Johansson Plavokosa glumica je svojim raskošnim oblinama pokazala da nije samo mršavo u trendu.

'Svi su u Hollywoodu mršavi i konstantno se osjećaš kao da nisi dovoljno mršav. Ipak, ima dana kada se osjećam debelo, no moram prihvatiti da nikad neću biti kao daska', otkrila je glumica. Priznala je kako je teško odoljeti pritisku okoline da moraš biti vječno mlad i lijep pa je već počela koristiti antiageing kreme. 'Nije lako živjeti u Los Angelesu ako nemaš oko sebe ljude koji te vole. Možeš se osjećati jako usamljeno ako se ne brineš za sebe', rekla je zanosna Scarlett.

Kelly Brook Uvijek sam bila lijepo građena, ali s oblinama, stoga dizajneri koji kreiraju za androgene manekenke nisu za mene', rekla je voditeljica i glumica Kelly Brook, dodajući kako ona voli Marca Jacobsa i Vivienne Westwood. Oduvijek se bavila plesom. Kao mala vježbala je balet, no sada uživa u pilatesu. Priznaje kako pazi i što jede, no to joj najlakše pada kada je u Los Angelesu jer tamo ima jako puno restorana u kojima spremaju organsku hranu.




Shakira 'Poput svih žena, i ja imam dane kada se ne osjećam dobro i kada mi se ne sviđa moje tijelo. No ono što najviše mrzim je celulit kojeg imam baš tamo gdje ne bi trebao biti', otvoreno je priznala pjevačica. Priznaje kako je posebno teško zdravo se hraniti ili držati dijetu kada si na putu ili turneji. Trudim se ne jesti puno kruha i tjestenine. No moj savjet je da bi svi trebali raditi na svom samopouzdanju jer je to najveća kvaliteta koju žena može imati', rekla je simpatična Shakira.




Post je objavljen 06.12.2007. u 21:33 sati.