Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Režija na sudu

Protiv organizatora koncerta Karerasa podneta krivična prijava

Zrenjaninska policija podnela je Opštinskom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Dragan Vujina, zvanog Režija zbog prevare koju je izvršio kao organizator koncerta proslavljenog pevača Hosea Karerasa.

Koncert je trebalo da bude održan oktobra meseca u beogradskoj hali Arena, ali je otkazan sa obrazloženjem Vujina da iz Nemačke nije na vreme dopremljena oprema za ozvučavanje Karerasovog nastupa.

Tržišna inspekcija i policija su utvrdili da je pre otkazivanja koncerta prodato oko 1.500 ulaznica i ostvaren prihod od oko 4 miliona dinara.

Samo deo kupaca tih ulaznica je obeštećen, a istražni postupak je preuzela zrenjaninska policija pošto je Vujinova firma SFL Europe registrovana u Zrenjaninu.

Krivična prijava protiv Vujina predata je zrenjaninskom tužilaštvu pre više od mesec dana, ali se o njoj tužilac i njegovi zamenici još uvek nisu izjasnili.

Kojoti

Da se ne zaboravi...

Razgovor Đoke Kojota i Režije povodom Režijinih tvrdnji da je najbolji ortak sa Majkl Lengom (organizator Vudstoka 69’) i da oni skupa organizuju “Roud fest” u Zrexu!

Đoka: U Beogradu u Medija centru ste rekli da je konferencija (sa Majkl Lengom) održana u Zrenjaninu, to si ti rekao?

Režija: Da

Đoka: A gde u Zrenjaninu?

Režija: Pazi generalno ili su bili u kancelarijama našim na Bagljašu, onim starim ili su ono bili negde u gradu…

spiker Režija i Majkl Leng na Bagljašu --> Mp3 1.39 Mb


Post je objavljen 05.12.2007. u 13:45 sati.