Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okbizovac

Marketing

ZABILJEŽIO KAO SLUČAJNO, ILI ZATO ŠTO MI LIČI NA NEŠTO SLIČNO
S.BILIĆ: Svako može reći što mu smeta
jeste li sa svim igračima na ti?
- Ne! Naravno, neće mi Rapaić, Kovači ili Pletikosa, kojemu sam bio suigrač, trener, prijatelj, navijač, član uprave i izbornik, govoriti vi! No, s Modrićem, Ćorlukom i Duduom bliskiji sam nego s nekima koji mi govore ti.
- Dopuštate li igračima da se pobune?
- Svako može reći što mu smeta. Dobro, ne bih dopustio da mi se igrač unese u lice, ali najlakše je otjerati nekoga. Želim pitanja i mišljenja, zato im se i približavam.
(p.s. zašto dozvoljavam rasprave, i da mnogo toga čujem od igračica, a odgovor je i onima koji misle kada netko kaže nešto treneru da je izgubio autoritet. Zašto ne poslušati. Pa to i nije uvijek tako teško. Treneru je dovoljno što ima moć da bude po njegovu)

M.KATIĆ, TEHNIČARKA VILLEBONA: na poziciji tehničarke imam strašnu konkenciju Robyn Ah Mow Santos
- Inozemnu karijeru, nakon nastupa za Kaštela s kojima sam osvojila prvenstvo a onda i kup Hrvatske, započela sam vrlo rano, u talijanskoj Perugii, gdje sam za suigračicu imala i Irinu Kirilovu. Puno sam naučila od nje. Kasnije sam otšila u Francusku, u Villebon, ali sam zbog ozljede križnih ligamenata koljena morala na operaciju. Vratila sam se kući i odradila pola sezone u Kaštelima, i od ovog ljeta pronašla dobar angažman u Švicarskoj. Ustalila sam se u početnoj postavi iako na poziciji tehničarke imam strašnu konkenciju u kapetanici američke nacionalne vrste Robyn Ah Mow Santos. Dobrim igrama željela bih se opet nametnuti izborniku hrvatske vrste - otkrila nam je svoja razmišljanja Marina Katić, koja ne zaboravlja da je prve odbojk
(p.s. odgovor onima za koje je smak svijeta ako sjede na klupi)
M.POLJAK: Nije počela u prvoj postavi i nikom ništa>
Maja Poljak protiv Mladosti nije počela u prvoj postavi.
- Takav je bio dogovor s trenerom jer je Paola Paggi dugo bila ozlijeđena pa joj treba minutaža. Moram reći da su mi Zagrepčanke bile simpatične, ali na terenu nema milosti. Malo smo se bojali da nam se ne ozlijedi jedini tehničar, jer Lo Bianco nije došla. Ništa, igrala bih ja na poziciji dizača. Ionako sam dvaput sjajno dignula loptu za Katarinu, koja je s lakoćom prošla rekla je Maja. Bergamo i ove sezone ima visoke ciljeve.
(p.s. došla u Zagreb, stigli su joj i roditelji da bi ju gledali, a ona bila na klupi)
BERGAMO: Došle u Zagreb samo s osam igračica
U utakmici 4. kola skupine C Lige prvakinja, odbojkašice zagrebačke Mladosti pobijeđene su od talijanskog Bergama s 0:3 (12:25, 21:25, 18:25). Talijanke su došle samo s osam igračica, a od prve postave došle su samo tri igračice.
(p.s. kad može Bergamo, može i Retfala. Nadam se da ne mislite da nemaju dovoljno igračica)
I.LJUBIČIĆ: treniram četiri puta dnevno
Iza Ivana Ljubičića dva su tjedna priprema u Monte Carlu. Treba se što bolje pripremiti za novu sezonu velikih očekivanja.
Treniram četiri puta dnevno, dva teniska i dva kondicijska treninga, nemam vremena ni za što priznaje najbolji hrvatski tenisač, koji je svih ovih dana u Kneževini okružen brojnim kolegama s Toura.
(p.s. Što mislite stigne li između treninga zapaliti… A i neke igračice stare 18 godina nisu bile spremne potpisati ugovor kojim bi trenirale četiri puta tjedno)

Post je objavljen 03.12.2007. u 00:17 sati.