Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoga

Marketing

Neka mi je kad sam brzoplet


Ok! Ispamira san sinoć sve žive na vrhu lista blogova filmom "Zeitgeist".
I ko što "nema_sanse" reče, bez pozadine.

Prvo to je art aktivistički film. Koncipiran da ukaže na nepravdu koja proizlazi iz neumješnosti odgovornih da rukuju sa moćima koje uživaju. A u poziciji u kojoj se nalaze ne snalaze se u nesrazmjeru raspodjele "moći" u životima ljudi kojima ona nije dana na uživanje i za koje bi oni trebali biti odgovorni.

Nema nikakve tajnovitosti i nisam zagovornik nijedne zavjerske politike i mislim da te teorije proizlaze iz frustracija introvertiranih individua koje se ne znaju izražavati. Npr. naš preko svake mjere bahati splitski number one gov. man premijer Sanader i njegovi zacimentirani razbahačeni i otromboljeni statusom Quo saradnici ćak i opozicija.

Svi akteri naše "političke scene" više nemogu prikriti koliko su zaglibili u lobizam da od toga izgledaju ko posrnuli polubogovi.

Ma pun mi je više k*rcic. Preočito je da je institucija vlada i dražave samo jedan tampon koji će se morati radizajnirati samo da bi moga upijati nove genearcije evoluiranih oporbi.

Sada ću skokovito nadovezati "politiku" Carlosa Castanede i "njegovi" slično ili istomišljenika. Ukratko ovaj način riješavanja socioloških problema samo porširuje manevarski prostor za primjenu sve kompliciranih strategija riješavanja istih.

Moje mišljenje je da se kroz kojih zadnjih stotinicu godina pebrzo inercijom samo, pojednostavljeno, drobe individue. Kao što se u filmu objašnjava vrijednost svkog pojedinog živog bića na zemlji pogotovo nevinih žrtava idiotskih sukoba. Čije pobude NEMOGU opravadti žrtvovane živote, BILO KOJEGA ŽIVOG ORAGNIZMA NA PLANETI.

NEMOGU VIŠE.

Post je objavljen 01.12.2007. u 22:45 sati.