Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/newfrkc

Marketing

i. w.a.s. u.n.c.o.o.l. b.e.f.o.r.e. u.n.c.o.o.l. w.a.s. c.o.o.l..

finoBojim se za svoje zdravlje.
Starci su me potpuno izolirali iz društvenog života.Oduzeli mi anlimitid,naime.Šta slijedi?Svezat će me lokotom za svoju nogu il?
Postala sam ni više ni manje nego ogorčeni mali jadni pubertetlija.Sad tražim žilete pa ću ih poslagat po veličini ispred sebe i ovisno o problemu rezat žile.
A do trenutka kad postanem bolesno isfrustrirana zabavljat ću se sljedećim: učit povijest!!!Vehe!Sad sam si tak kul da me strah da ne eksplodiram kak sam si puno kul.
I tak ti je to.Dok gledaš kroz prozor sobe koja je zabarikadirana ko Alkatraz i praktički nea šanse da zbrišeš počinješ uviđat stvari slične ovima…
Tvoj trogodišnji susjed ima zanimljiviji društveni život nego ti. Tvoja stogodišnja susjeda ima zanimljiviji društveni život nego ti.Tvoja baba ima zanimljiviji društveni život,jer ipak….njoj je događaj prošetat se do ograde.I onda,na posljetku shvatiš ono najtužnije…i tvoj tata ima zanimljiviji društveni život od tebe.Pa u hurac is tim.
I onda mi dođe želja da sjednem na stolac i prisjećam se scene iz djetinjstva…Slon obavlja nuždu i njegove fekalije se gomilaju i rastu i rastu i rastu i… i postaju više su od mene.I to je bilo prokleto bolno jer tužno je kad tako malen shvatiš da ni od govna nisi viši.Pa eto.Tak se sad osjećam.Ko da ni od slonovskog govna nisam bolja.
Uvidjela sam još jednu ironiju učeći povijest(jehate pa i od nje ia koristi)… Joseph-Ignace Guillotin,čovo koji je izumio giljotinu bio je i sam smaknut na njoj.Kaj to nije ironično?U vrijeme Francuske revolucije poubijali su na njoj tisuće i tisuće,al su nakon par krvoločnih mjeseci ubijanja počeli uviđat da možda ipak mrfkicu nehumano odsjeć glavu koja bi se još 10-ak sekundi koprcala,giljotina je prestala služit svrsi…bil je red da i Guillotina na njoj smaknu kad ih je već tak zajebo,ne?Nezahvalna gamad.Pasbabu svima.
Me kužite,ne?
Ironija u svemu tom…ne?
Hmbh.
Ni bitno.
Uglavnom,ja sam ko GIuillotina.Tak fino lepo oću pomoć pa me zahebu ko šumasto magare.Pasbabicu.




Kolko puta napisah "JA" - nijednom.Tj.jesam jednom,al izbrisah tak da tu ne bi morala pisat da sam jednom napisala "ja".Ma da.
I feel - cry
I need - civilizaciju!!!!proces urbanizacije na ovom ruralnom području.jea,kak sam si sad pametna.

Post je objavljen 01.12.2007. u 15:28 sati.