Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

SVIRKA olitiga PICHVAJZ OPET

..dakle friški report sa jučerašnje svirke...

što reći? mislim da nisam dovoljno neutralan da izvjestim o svirci vlastitog benda...jedino mogu reći da obzirom da smo se za svirku pripremali dva tjedna i da sam ja mislio da imamo tonsku a ne da sviramo zaozbiljno te da uopće nisam čuo ni basisticu ni vokalušu (ANE UJIULO TE MAGARE! AE!) te da sam u mislio da će puknuti bubanj od marisanja (doslovno je zbog nestabilnog stejđa i labavog fiksiranja surfao dobrih 10-20 cm gore-dolje-lijevo-desno...skoro sam dobio morsku bolest..ili sam ja hard-hitter..hehehe) enivej..ISPALO JE OK! JA ZADOVOLJAN!

Za iduću svirku (u planu je Županja) malo temeljnije pripreme...i pobogu nosimo fotoaparat ili kameru jer nema niti jedne slike...

ostali bendovi - tek kad sam sišao sa stagea sam skužio da se u biti ni kurca ne čuje! Odslušao Wraughrat (ili kakogod se zovu) i dobri su mi...malo postanu monotoni nakon 20 minuta ali su dobrano agresivni u svom HC-metal-Biohazard-meets-S.O.I.A. điru i imaju jeben stage appearance - vokal od dva metra koji urla i skače, gitarista sa toliko nabuđenim instrumentom da nisam ni skužio da nemaju basistu i bubnjar koji je gotovo uništio bubanj (dobro..njegov je inače...pa budi mu za pravo...i mogu reči da je lik savršeno ispravan..toliko sam mu ispremještao set prije svirke da ga nije ni prepoznao..)
Hit večeri - definitivno pjesma naziva (koliko sam skužio) GDJE SI BIO DEVEDESETPRVE!?.. ZAKON...

Beastial Agression - inače not my cup of tea...death trash metal...također katastrofa zvuka i basista koji ja napol nastupa strgao bas pa na brzinu (u pol pjesme!?) sišao sa stejđa i nastavio svirati na posuđenom basu...inače ok bend, brzi, agresivni, najjača šutka na njih..

posljednji bend tj.Audiozen ne pogledasmo jer se stariji dio benda povukao na spavanje i do dva ujutro gledao gitaristinog mačka kao uz ostalo se uvlači u moj bubanj i ozbiljno razmišlja da tamo prespava...hehehe...urnebes...

toliko..ako iskopam neke slije - postam...

P.S. zaradili smo i neke novce...koje smo popili...




Post je objavljen 01.12.2007. u 10:18 sati.