Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framacrikvenica

Marketing

Kaka želi postati svećenik

Preuzeto s portala Križ života:

Za talijansko izdanje mjesečnika GQ-a brazilski poznati nogometaš Kaka rekao je kako bi po svršetku nogometne karijere volio postati evangelički svećenik, prenosi portal Javno.hr.

''Jako bih to volio. Naravno, do toga treba proći toliko napora: potrebno je studirati teologiju, postaviti si zavjete, savršeno poznavati Bibliju. Evangelički pastor čita Bibliju i tumači njezine poruke'', izjavio je Kaka u velikom intervjuu.

Govoreći o svojoj vjerskoj praksi otkrio je kako se sa sadašnjom suprugom vjenčao nakon dugogodišnjeg procesa prosidbe. Otprije je poznato da je u brak, baš kao i supruga, stupio kao djevac, i to nakon što su prošli dugo razdoblje iskušenja.

''Svjestan sam da se u današnjem svijetu teško držati pravila postavljenih tisućama godina ranije. No, upravo je to dužnost dobrog pastira, učenje i provođenje biblijske građe'', rekao je Kaka.

''Znati igrati nogomet Božji je dar, čovjek se s tim rađa. No, mi nogometaši po tome nismo posebni. Isto je i s glazbenicima, slikarima ili novinarima. Naravno, talent treba primjenjivati da bi se razvijao, dakle raditi'', zaključio je Kaka.


Post je objavljen 30.11.2007. u 22:16 sati.