Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ladyrosenred

Marketing

take your brain to another dimension

Image Hosted by ImageShack.us


Prije nego što počnem, isto pitanje kao i u prethodnom postu… U kojem su vam fontu ona slova „lady Rosenred“ na vrhu bloga? Ako je Arial ili nešto slično a ne AnglicanText, onda mi recite, pliz… Il još bolje, skinite AnglicanText. yes

Idemo dalje… Već me i sramota posjećivat vlastiti blog pošto nisam napisala post već mjesec dana. Znam da zvuči ofucano, ali nisam stigla. Ma koga ja zavaravam. Ne da mi se.

I malo se osjećam krivo što posjećujem tuđe blogove i ostavljam komentare tek kad ja napišem novi post. Znam da je licemjerno tako se ponašati i onda uopće očekivati komentare, al jebiga. Kad nisam „ufurana“ u blogove ni približno koliko sam nekad bila.

Sa školom je sve dobro. Istina da je dvojka iz engleskog malo uzdrmala moje očekivanje da prođem s 5, al čini se da je sve to samo u mojoj glavi… Komad iz matematike me ne brine tolko, to će se već nekako srediti… Ukratko, zadovoljna sam ovim polugodištem.

Bila sam na izborima, i to mi je stvarno bilo jedno zanimljivo iskustvo, bez obzira na to što stranka za koju sam glasala nije ni ušla u Sabor :D (nije Abeceda demokracije, da se razumijemo smijeh)

A jedina stvar na koju se nemam apsolutno NIŠTA požaliti su – subote s Igorom thumbup. A kad još nadodam da je moje subotnje doživljaje upotpunjavalo još nešto, e onda je to stvarno savršenstvo. Bila sam i na puno rođendana. Na većini je bilo odlično, na nekima malo manje odlično zujo.

I da. Opet ne znam na koji ću faks. Zapravo na filozofski ću, vjerojatno (jer na ništa drugo ne mogu ni upasti), ali ne znam što s filozofskog. I svi već razmjenjuju neke knjige za pripremu za prijemne, a ja ništ. Pa dajte ljudi, udijelite. Makar da kopiram crywave.


I'll take your brain to another dimension.
I'll take your brain to another dimension.
I'll take your brain to another dimension.
Hold it!
Pay close attention.Post je objavljen 30.11.2007. u 21:26 sati.