Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiinacool

Marketing

Morala sam napisat post!!!!!!!!!!

Neznam zast se to uvjek meni dogodi??? Danas sam se trebala nac sa frendicama (necu rec imena one znaju) kod jedne trgovine u susjedstvu ja sam kasnila jel sam imala plesnu skolu (zalasnila sam oko 5minuta) ali sam dosla:Nisam ih vidjela pa sam ih nazvala rekle su da pogledam preko ceste da su tamo.Ali one nisu tam bile pa sam ih ponovo nazvala pa su rekle da mi mašu i da me gludaju preko ceste,ali njih nije bilo opet kada sam ih ponovno prekinile su telefonsku vezu spustile mi slušalicu!!! Pošto je ta trgovina samo dvije kuce dalje od moje otisla sam kuci, kada sam dosla otisla sam na msn a one su bile tamo i izvrijeđale me ko da sam im nest napravila rekle su mi sve i svaste a najvise me povrijedilo kada su rekle da je tamo moja najnaj frendica tamo naravno su lagale da mi bude tesko onda su se pocele rugat i ismijavat da nemam decka sto nije istina. Zato mi je danas dan grozan od 5 sati pa na dalje!!!!!!!!!!crycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycry





ALI PLESNA SKOLA JE DANAS BILA!!!!!!!!!!!!!!!

Danas je bila plesna skola i bilo je jako jako zabavno opet nas je učitelj nasmijavo ali i ucio prvo smo plesali "disko fox" to sam plesala sa naj frendom Silviom onda smo mjenjali partnere pa sam plesala isto sa jako dobrim frendom Antiniom poslje sam plesala sa svojom jako dobrom frendicom Tess plesali smo engleski valcer kako smo se smijali svaki korak smo skoro zeznuli opet smo mjenjali partnere itd. a zadnje sam plesala sa jednom curom koja jako nasmijava a to je Hana opet smo se smijali i plesali gluposti jako smo se zabavili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POUKU KOJU SAM NAUCILA JE TA DA UVJEK TO GLEDAJ SA LJEPŠE STRANE I DA ONI KOJI TE VOLE DA SU TI SAMO TO PRAVI PRIJATELJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sretansretansretancoolcoolcoolroflroflroflroflnaughtynaughtynaughtynaughty

E i još neš puno vam hvala na komentarima pozz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOMENTIRAJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 30.11.2007. u 20:20 sati.