Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

DulePUNK na koncertu Sex Pistolsa u Manchesteru

DulePUNK na koncertu Sex Pistolsa dulePUNK

Kada sam se negde juna meseca vracao autom iz Rotterdama sa koncerta The Who, mislio sam da je poseta rock concerata zavrsena. Zapravo nisam mogao da pomislim ko bi to me mogao toliko zainteresovati da ponovo dodjem. A i koncert je bio toliko dobar i kvalitetan da nisam u tom momentu nista drugo mogao da zamislim.
Naravno, kao sto je poznato, letos sam se zadesio u Zrenjaninu u momentu kada se odrzavala poznata parada, koncert Roling Stones na uscu u BG. I kad je moj kum Puta rekao “moras”, ja sam posao sa njim.
Naravno cela ova kratka prica ima i nastavak.
Pre desetak dana tacnije 17 novembras sam iz bolesnicke postelje krenuo za London kod nasih poznatih prijatelja ( Pera, Nena, Duca, Goga…). Krajni cilj Manchester. Koncert Sex Pistolsa i legendarnog JOHNNY Rotten-a. Pa zar sam ja mogaon tu sansu da propustim. Ja koji sam, pre 30 godina, ljubomorno cuvao i do besvesti slusao singlericu God Save The Queen koju je Goc doneo iz Londona. Ja koji sam na ledjima nosio slova Punk, osmislio i sakupio band Prle and Famozni Vibratori i dobio nezaboravni nadimak PUNKDalje...

Pročitaj ceo text / photo gallery -->

Sex Pistols Live by Dule Punk --> Mp4 4,8 Mb

DulePUNK /zrenjanin - holland/

Post je objavljen 30.11.2007. u 01:07 sati.